Příspěvky uživatele - 199.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 15.9.2021
U mně stejně jako minuký rok většinu rajčat zlikvidovala plíseň. Popravdě už mě to přestává bavit. Hodně rád zkouším nové odrůdy, ale rád bych měl i nějakou slušnou úrodu. Doteď jsem se kvůli semenaření vyhýbal hybridům. Příští rok ale pravděpodobně... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 17.3.2021
Já taky plánuji pro nadcházející sezonu výsadbu po dvou rostlinách do jedné jamky. Asi před půl rokem jsem viděl tento způsob ve videu jedné ruské pěstitelky a zalíbilo se mi to. Stejně jako Vladimír chci dát po dvě sazenice k sobě do 500 ml kelímku.... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 3.2.2021
Elen, Kellog's jsem pěstoval v minulém roce, spolu s dalšími asi 20 steakovými odrůdami. Semínka špatně klíčila a rostlinky v sadbovači nic moc. Lépe se rozjely až po výsadbě na záhon. Plody nasazovaly pozdě a moc jich nebylo. Odrůda měla velké... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 3.2.2021
Milane, Black from Thula, Kellog's a Black Krim se dají v pohodě koupit i v Čechách. Black from Thula a Black Krym např. na dobrasemena.cz, Kellog¨s u neoseeds. Tam jsem objednával minulý rok i já a ještě mám zbytek semínek doma (Kellog's). Já chci z... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 9.12.2020
Sazenice si myslím, že mám celkem hezké, vzhledem k pěstování v bytě. Většina vysoká kolem 40-50 cm, ani nejsou moc vytáhle a občas je vidět i náznaky květenství. Výsevy dělám obvykle ve druhé půlce března a sazeničky dvakrát přesazuji do většího. To... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 9.12.2020
Díky za nabídku, možná ji v budoucnu využiju. Problém není v tom, že bych nevěděl co pěstovat. I na pozemcích mám místa dost. Problém je s místem pro předpěstování sazenic. Zatím na zahradu dojížídím jednou týdně a sazenice předpěstovávám v bytě na... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 2.12.2020
Můj plán pro rok 2021. Rajčata budu pěstovat na dvou pozemcích. Oba pozemky jsou cca 460 m n. m. Pozemek č. 1 je dost vlhký, s těžší půdou. Je to nový pozemek, kde jsem rajčata poprvé pěstoval až v roce 2020. Po pár suchých sezónách jsem si... celý příspěvek >
Rajčata pro rok 2020, 25.9.2020
Nevím, jak napsat samostatný příspěvek, tak reagují na poslední zveřejněný. Předchozí roky jsem pěstoval rajčata na jiném pozemku, který je sušší s dobře propustnou půdou. Poslední 2 roky byli ale suché a neměl jsem moc možností zálivky, tak... celý příspěvek >
Rajčata pro rok 2020, 21.9.2020
Moje zkušenost s odrůdou "Green tiger" je skoro opačná. Taky mi to přišlo jako jedno z nejchutnějších rajčat, co jsem zkoušel. Rostliny měli hezké násady plodů a dozrávaly mezi prvními. Po příchodu plísně ale byly mezi nejvíce zasaženými odrůdami.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika