|
Příspěvky uživatele - 60.124
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 17.3.2021 Asi to taky zkusím, dvě sazenice do jednoho kelímku 500 ml. Dám je úplně na kraj kelímku, aby se mně co nejméně zapletly. Povedu každou zvlášť ve spirálách, vyštipovat budu na jeden stonek.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 16.3.2021 Díky za informaci. U mne je problém. že nemohu dělat nějakou díru o větším průměru ani jiný tvar než kulatý ovor nahoře o průměru 9 cm. Takové mám otvory v té černé taknétextili do které to sázím. V tomtopřípadě bych musel odstarnit část kořenů,... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2021, 16.3.2021 Mám jen 80 míst pro pěstování tyčkových rajčat (dáno konstrukcí a černými foliemi do kterých rajčta sázím). Chci navýšit počet rostlin tím, že budu vysazovat dvě rostliny do jedné jamky (pouze cherry rajčata). Máte s tím někdo zkušenosti? Mám dvě... celý příspěvek > |  | Kartáčování rajčatových sazenic, 16.3.2021 Pěkné.Není na škodu, když se něco dovíme i odbornějšího.
Vkladimír |  |
|
|
|