|
Příspěvky uživatele - 153.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak nabrousit pilový kotouč ke křovinořezu, 14.10.2020 Tak jsem v Brně na doporučení využil brusičství U Tupých, nabrousili, zkušební řez dopadl dobře, kvůli deštivému počasí nemůžu zatím vyzkoušet jak dlouho ostří vydrží. Do budoucna po spotřebování současného listu zvažuji zakoupit nový, který půjde... celý příspěvek > |  | Jak odstranit pach zatuchliny z kanystru na mošt, 13.10.2020 Dobrý den, mám několik kanystrů na pitnou vodu ve kterých byl předloni přepravovaný mošt. Kanystry byly vymyty, vysušeny, uzavřeny. Přesto je z nich nyní cítit jakýsi pach, zatuchlina. Poradíte jak ji odstranit? |  |
|  | Uchování jablečného moštu bez sterilace, 13.10.2020 Předloni jsem zahřál (vloni jsem jablka neměl) mošt na teplotu mezi 75 a 80st.C a hned naléval do PET lahví až po okraj, zavíčkoval, položil naležato a nechal takto vychladnout ve vyskládané hranici. Stejně tak naležato jsem i skladoval v panelákové... celý příspěvek > |  | Pila Stihl MS290 lapač jisker výfuku, 10.10.2020 Děkuji za objasnění. Pěkný zbytek víkendu. |  | Pila Stihl MS290 lapač jisker výfuku, 4.10.2020 Dobrý den mám pilu Stihl MS290 a chtěl jsem zkontrolovat v jakém stavu je lapač jisker ve výfuku, případně odstranit karbon. Po demontáži výfuku jsem zjistil, že lapač jisker (kovová síťka) chybí, pilu jsem kdysi kupoval novou, takže tam nebyl nikdy... celý příspěvek > |  | Nahradne diely s ciny, 28.9.2020 Je docela možné, že prodejce na Slovensku má těsnění a karburátor od stejného výrobce jako Ali, možná kupuje i od Aliho. Vyzkoušej, uvidíš a prosím dej vědět. Jen budeš několik měsíců čekat než to dojde. |  | Vyvětvovací pila Florabest nefunguje mazání řetězu, 18.9.2020 Dobré odpoledne. Mám delší dobu vyvětvovací (na teleskopické tyčce) elektrickou pilu Florabest FHE710A1, využívám ji jen příležitostně, zatím jsem s ní spokojený, bohuže nefunguje mazání řetězu (asi už od začátku). Pila je koupená v Lídlu, prodávali... celý příspěvek > |  | Okurky, teď zasadit?, 12.9.2020  Tak dnes jsem sklízel prvních 5 přerostlých nakládaček, výsev 20. července přímo na volný záhon, rostliny leží na zemi a musel jsem je 1x postříkat Acrobatem. Asi měly být vysety o 1-2 týdny dříve. Poloha Tišnovsko. |  | Stihl MS290 ztráta výkonu v řezu po zahřátí, 2.9.2020 Tak, ještě jsem dohledal co se doporučuje na tento problém na you tube (není to tak zcela ojedinělé). Doporučují zkontrolovat (vyčistit, vyměnit) vzduchový filtr, vyměnit palivový filtr, zkontrolovat lapač jisker (vyčistit zanesenou mřížku), pokud to... celý příspěvek > |  | Víčka na rajském protlaku hned po zavaření vypouklá nahoru, 30.8.2020 Dobré ráno, tak obsah sklenic hned po otevření začal utíkat, takže to šlo všechno do záchoda - bohužel 5kg rajčat a minimálně cca 3-4 hodiny práce, Teď se bojím, že mě ve sklepě vybuchne druhá dávka, no budu to muset hlídat. Kde jsem udělal chybu... celý příspěvek > |  |
|  | Víčka na rajském protlaku hned po zavaření vypouklá nahoru, 30.8.2020 Ta včka byla nadzvedlá hned po vytažení z hrnce a jsou nadzvedlá i po 2 dnech. Zajímavé je, že 2 dávka je bez problémů. |  | Víčka na rajském protlaku hned po zavaření vypouklá nahoru, 29.8.2020 Děkuji za odpovědi, víčka byly jak zamačkávací (na marmeládě s nimi není problém) tak šroubovací, navíc druhá dávka swe stejnými víčky jen v omniovkách je v pořádku. Dám nové sklenice a víčka a zavařím na 90 a 30min, pokud nevyjde znovu dám do... celý příspěvek > |  | Víčka na rajském protlaku hned po zavaření vypouklá nahoru, 29.8.2020 Dobrý den, po zavaření rajského protlaku (rozvařená a trochu zahuštěná rajčata bez dalšího jako sůl, ocet, cukr) mají víčka vypouklá nahoru. Zavařoval jsem na 85st.C 25min, 2x omnia 0,7l se zatlačovacím víčkem a několik šroubovacích sklenic 0,4l. Co... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|