Příspěvky uživatele - 190.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2022, 15.1.2022
Dobrý den Milane. Přesto že jsem paprikový začátečník, papriky jsem ze semínek pěstoval zatím tři sezóny, tak si Vám přesto dovolím poradit s těmi "helmičkami". Mně se osvědčilo na ní kápnout kapičku vody klidně špejlí, nebo stříkačkou, musí tam... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 10.3.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den, velmi děkuji za radu. Zkusím to tedy jen s těmi paprikami, je pravda že u rajčat jsem si toho zpoždění také nikdy nevšiml. Pro potěchu oka zasílám foto jak se daří paprikám, ty jsou již jednou pikýrované, deset odrůd, výsev... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 2.3.2021
Dobrý den. Prosím máte někdo zkušenosti s takzvanou trhanou sadbou rajčat? To znamená pěstování sazenic společně v bedýnce a až před trvalým vysazením je od sebe oddělit. Samozřejmostí je předchozí pikýrování. Toto doporučuje pan Jan Meisl u... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika