|
Výsadba ccibule, 31.1.2022 Zdravím,
chtěl bych se zeptat, kdy se může cibule vysadit na venkovní stanoviště pokud ji doma předpěstuji ze semen již v únoru?
Nikdy jsem cibuli nepěstoval =). Díky
|
 |
Rajčata 2022, 6.1.2022 Kde jste chytil plíseň? Já mám zase doma přez zimu celou dobuy mšice na papričkách... |
 |
|
 |
Papriky 2022, 28.12.2021 Já vždy když stříkám proti plísni bramborové, tak přidávám do postřiku trochu hnojiva.
Jinak si myslím, že to je zbytečné. Pouze při deficitu nějakého prvku (strádání rostliny)ú.
|
 |
Papriky 2022, 28.12.2021 Kristalon podzim má 6-12-36 |
 |
Papriky 2022, 28.12.2021 Dusíku většinou bývá v půdě dostatek a krystalon start je dusiková bomba. |
 |
Papriky 2022, 28.12.2021 Pokud máte kompost tak hnojiva nemusíte řešit vůbec. Na podporu plodů doporučuji oranžový krystalon. Myslím, že se prodává jako krystalon podzim? Teď nevím
Krystalonu start se vyhněte. Raději použijte cererit. |
 |
Papriky 2022, 28.12.2021 Já jsem paprikový profík =). Viz minulý rok a jedlá soda...
Co se klíčení týče tak jsem měl nejvyšší klíčivost na okně vedle topení v květináči přikrytým igelitovým pytlíkem. Teplota na chodbě je cca 21-22C. Statistiku jsem si nedělal, ale... celý příspěvek > |
 |
Papriky 2022, 27.12.2021 Já vyseji začátkem ledna. Vzhledek k tomu, že jsem k vánocům dostal covid 19, tak si čas udělám. Níže varianty, které chystám vysít. Snad se ujmou
nova
pcr
ohnivec
amy
amyka
lungy
lydia
rubinova
koral |
 |
Zakrnění kořenového systému, 20.12.2021 Zdravím,
zajímalo by mě jestli může kořenový systém časem degradovat? Pominu-li nadměrné zalévání atd. Řekněme, že budu mít mnoho sazeniček a vlivem špatného počasí se nevysadí. Bude-li rostlinka delší dobu zasazena v párty kelímku, nemůže se... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2022, 16.12.2021 Mnou zmíněné odrudy taky prodávají. Stačí do googlu napsat "rajče + název odrudy" =)
Rajče Brutus tyčová odrůda plody až 2 kg
|
 |
|
 |
Účinnost postřiku hřebíček + skořice proti plísním, 14.12.2021 Champion
Do zásoby mancozeb neb ho v lednu zakáže eu,
nebo z polska ten přípravek, co radil Kuky |
 |
Rajčata 2022, 13.12.2021 Za mě doporučuji brandywine pink, marmande a jednoznačně cherokee purple.
Z těch barevných oaxacan jewel a black of tula.
Tyhle bifteky ale jsou dost náročné na slunce a rostou fakt dlouho. |
 |
Rajčata 2022, 5.12.2021 Po dlouhé době jsem se podíval zase na forum a co to nevidím, oni už vyseli na další rok. Já teda plánoval rajčata zasadit až někdy v březnu a přímo ve foliáku, jakou má to, co tady provádíte(vyseváte už koncem listopadu) výhodu?
Každopádně... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2021, 3.11.2021 Já jsem rajčata dávno zrušil, nechal jsem však na test jednu papričku ve foliovníku. Zatím žije =). Nechám ji tam přes zimu. Cílem je zjistit jak dlouho vydrží |
 |
Sezona 2022, 30.10.2021 Chorob se nebojím, mám chemii =) a prevenci. Spíše jsem se dotazoval na tu bujnost růstu, neboť keříkové jsem ještě nepěstoval. Abych řekl pravdu tak jsem uvažoval kolem 50cm od sebe. |
 |