Příspěvky uživatele - 28.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Boj s plísní determinantními variantami rajčat?, 17.8.2021
Jde vidět, že je to ruská konstrukce... A né made in Poland...
Boj s plísní determinantními variantami rajčat?, 16.8.2021
MV - MrazuVzdorné odrudy. Takové asi neexistují ale no uvidíme
Boj s plísní determinantními variantami rajčat?, 16.8.2021 Obsahuje fotku
Skleník s třemi řádky na determinantní odrudy, musím nějak vyřešit jejich počet v řádku a správné datum pro výsev. Není bláhové si myslet že rajče dozraje od květenství za cca 2 měsíce? =)
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 16.8.2021
Já vás nemám rád =). Vypadají moc dobře. Pokud žiju v tak infenkční oblasti a PB se šíří spory, napadlo mě že bych mohl bránit rajčata stejně jako se lze bránit proti covidu =). Co takhle je mít v uzavřeném prostoru a větrání zajišťovat skrze... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 16.8.2021
já už ji mám od poloviny června. Každý den je několikrát obírám. Tím jsem to dost zpomalil. I tím stříkáním / hrou na okurku... Každopádně čím déle ji tu mám, tím rychleji to odchází... =/ Šíří se tedy spory a přezimuje na bramborech v... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 15.8.2021
Zde je album plísně PB
Na 8 litrů vody...
Vyfotím vzorky. Teď jsem stříkal mixem asi 7g champion 7g dithan 10g oranžový krystalon a 10g horska sul. Už jsem zoufaly... Dnesni lov PB byl výnosný.
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 14.8.2021
Tak to je super, to už mám dvě choroby kterých se bojím. Vsadím se, že mám ve foliáku botrytidu a ne tu plíseň bramborovou... Je to ale asi jedno. Obě jsou jako zubatá s kosou. Děkuji
Prosím jen jedna technická otázka =). Našel jsem ještě označení jedné nemoci rajčat a to jest "Plíseň šedá" a či "botrytida". Jedná se jen o jiné označení plísně bramborové, že? Nedovedu je rozeznat. Děkuji
Já jsem právě myslel že měď jde smýt a žádnou OL nemá.
Dnešní noc byla ve znamení zubaté s kosou. Dvě rajčata jsem zastřihoval kvůli plísni na stonku. Stříkat samotným peroxidem je asi špatné. Budu přidávat ob jeden týden měď, aby se nepoškodila povrchová vrstva na listech.  Jinak jde vidět,... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 13.8.2021
První postřik jsem aplikoval v půlce června. Jednalo se o champion tj. hydroxid měďnatý. Mědí jsem to stříkal asi 3x. Koncem července a začátkem srpna jsem provedl postřik mancozebem - Dithanem.  Stříkal jsem 2x. Měď i mancozeb je na... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 12.8.2021
Já na příští rok musím vyřešit kondenzaci. S preventivním postřikem asi zůstanu jen u měděnky. Taky si říkám, že vyzkouším determinantní odrůdy. Vadí mi, že to zraje tak pomalu. =) Ale letos je to všechno zpožděné...
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 12.8.2021
Používáte nějaké pomucky při aplikaci fungicidu? Třeba plynovou masku? =) Venku to je asi ok, ale ve foliáku je to opravdu zápach...
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika