|
Příspěvky uživatele - 63.49
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jalapeňo nepálí, 19.2.2021 Dík, že jsi to Milanovi vyhledal. Asi jsem to psal já. Jen nevím, k čemu by to mohlo pro něj být.
Vladimír |  | Jalapeňo nepálí, 19.2.2021 Já jsem napsal, že pálivá paprika typu chili nemůže opylit zeleninovou papriku a také naopak. Bádat nad tím, který gen je dominantní je nanic.
Vladimír |  |
|  | Jalapeňo nepálí, 19.2.2021 Milane, ty mne zkoušíš. Nejsem botanik, ale myslím si, že co se zde píše, že sladká paprika byla opylena něčím, co mělo pálivost ve stovkách tisíc SHU je blbost. Můj názor je, papriku roční Capsicum annuum nelze opylit pylem z pálivých paprik... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 19.2.2021  Tak jsem na té zahradě byl. Byl jsem mile překvapený. Rostliny vypadají dobře, vlastně jsem měl strach z těch -15 °C. Spočítal jsem to, z 28 rostlin mám ještě 24. Uhynuly rostliny, které již na podzim byly poškozené slimáky. Předpokládám, že už žádná... celý příspěvek > |  |
|
|
|