|
Příspěvky uživatele - 145.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lze ještě sázet rajčata?, 25.6.2024 Děkuji za reakci. Asi tam dám hrášek no. |  | Lze ještě sázet rajčata?, 25.6.2024 Změnili se nám plány a tak zůstáváme na léto na baráku. Tak bych přeci jen chtěla rajčata ale nevím, zda není pozdě na výsadbu. Navíc jsem sehnala jen rostlinky co vyrostly mámě volné, takže jsou maličký - asi 15cm...
Ma to ještě cenu? |  |
|  | Co to je?, 7.7.2023  Myslela jsem, že pěstují mochyně peruánské narostlo mi ale tohle. Jinak rostlina vypadá stejně jako mochyně. Co to je? |  | Sylvia višeň?, 21.3.2022 No, možná je to jen kousek stromku a tak se to jen zdá, mě ale přijde na 6 let i maličká. |  | Sylvia višeň?, 21.3.2022 A napsal byste mi tedy neco k té Sylvii prosím? |  | Sylvia višeň?, 20.3.2022 Dobrý den,
vydal asjem se včera do spolehlivého zahradnictví, že chci na zahradu višeň, nic velkého, trochu na snězení ale hlavně na sušení, marmeládu a mražení.
Prodali mi proutek s názvem Sylvia, prý kříženec třešně a višně. Prý vynikající... celý příspěvek > |  | Jak udržet vlhkost v půdě, 18.2.2021 Dobrý den, u domu mám betonové květináče (ve skutečnosti je to ztracené bednění) v kterých jsem měla loni měsíční jahudky a pnoucí fazole. Náramně se jim dařilo az do období veder a dovolených. Potřebovala bych něčím zvýšit udržitelnost vody.... celý příspěvek > |  | Jalapeňo nepálí, 18.2.2021 Dobrý den, už dvakrát jsem koupila semínka jalapeňo, vypestuji na záhonu nádherné rostliny plné plodů. Bohužel ale skoro vůbec nepálí. Používáme já do salátů jako papriky. Chtěla bych aby pálily jako ty kupované. Co dělám špatně? |  |
 |
|
|
|