|
Příspěvky uživatele - 108.58
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výměna řemene sekačky Jikov BDR 700, 11.2.2021 Ještě jsem se do toho nepustil (sekačku máme na chalupě), jen jsem si dopředu zjišťoval informace. Díky |  | Výměna řemene sekačky Jikov BDR 700, 9.2.2021  Ok, takže budu muset sundat i řemen pohonu převodovky.
Vím, že se napíná tak, že se musí povolit 2 imbusy u třmenu (C) a potom se má nějakým páčidlem, třeba šroubovákem (v místě D) posunout celá převodová skříň. Já řemen ale budu potřebovat... celý příspěvek > |  |
|  | Výměna řemene sekačky Jikov BDR 700, 9.2.2021  Ahoj, potřeboval bych vyměnit řemen pohonu bubnů u bubnové sekačky Jikov BDR 700, ale nevím jak ho sundat. Povolil jsem šrouby (A) a imbusem (B) povolil řemen. Tady už jsme se ale zasekl, protože nevím, jak dále řemen sundat z... celý příspěvek > |  | Jakou bubnovou sekačku?, 16.6.2020 Díky za tip. Na naší zahradu by asi stačil Briggs 675. Jaký je rozdíl mezi Dakrem Proton 2 a Tektonem? Jen v tom, že se dá Tekton přestavět na mulčovač?
|  | Jakou bubnovou sekačku?, 7.6.2020 Také se spíš přikláním k Agathě.
Agatha-Z má sice nejobjemnější motor, ale prý zase nemá automatický sytič a tak se musí namačkávat benzín. Nevím jak velká je to nevýhoda.
Agatha-B má automatický sytič a co jsem četl, tak výborný motor od... celý příspěvek > |  | Jakou bubnovou sekačku?, 7.6.2020 Zdravím. Momentálně máme bubnovou sekačku Jikov BDR 700, ale pomalu dosluhuje - špatně startuje a je s ní víc práce než užitku. Tak se poohlížíme po nové (v ceně kolem 20-25 tisíc) a nevím na co se pořádně zaměřit a jaký je v nich rozdíl.
Vyhlídl... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|