Příspěvky uživatele - 108.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výměna řemene sekačky Jikov BDR 700, 11.2.2021
Ještě jsem se do toho nepustil (sekačku máme na chalupě), jen jsem si dopředu zjišťoval informace. Díky
Výměna řemene sekačky Jikov BDR 700, 9.2.2021 Obsahuje fotku
Ok, takže budu muset sundat i řemen pohonu převodovky. Vím, že se napíná tak, že se musí povolit 2 imbusy u třmenu (C) a potom se má nějakým páčidlem, třeba šroubovákem (v místě D) posunout celá převodová skříň. Já řemen ale budu potřebovat... celý příspěvek >
Výměna řemene sekačky Jikov BDR 700, 9.2.2021 Obsahuje fotku
Ahoj, potřeboval bych vyměnit řemen pohonu bubnů u bubnové sekačky Jikov BDR 700, ale nevím jak ho sundat. Povolil jsem šrouby (A) a imbusem (B) povolil řemen. Tady už jsme se ale zasekl, protože nevím, jak dále řemen sundat z... celý příspěvek >
Jakou bubnovou sekačku?, 16.6.2020
Díky za tip. Na naší zahradu by asi stačil Briggs 675. Jaký je rozdíl mezi Dakrem Proton 2 a Tektonem? Jen v tom, že se dá Tekton přestavět na mulčovač?
Jakou bubnovou sekačku?, 7.6.2020
Také se spíš přikláním k Agathě. Agatha-Z má sice nejobjemnější motor, ale prý zase nemá automatický sytič a tak se musí namačkávat benzín. Nevím jak velká je to nevýhoda. Agatha-B má automatický sytič a co jsem četl, tak výborný motor od... celý příspěvek >
Jakou bubnovou sekačku?, 7.6.2020
Zdravím. Momentálně máme bubnovou sekačku Jikov BDR 700, ale pomalu dosluhuje - špatně startuje a je s ní víc práce než užitku. Tak se poohlížíme po nové (v ceně kolem 20-25 tisíc) a nevím na co se pořádně zaměřit a jaký je v nich rozdíl. Vyhlídl... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika