Příspěvky uživatele - 168.117

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jilm sibiřský - likvidace, 27.9.2023
Dobrý den, nemáte nějaké zkušenosti s kompletní likvidací 9let starého jilmu sibiřského? Nejlépe nějakou chemií. Mechanicky je to kvůli jeho délce 100m a stáří, kdy kořeny od kmene jsou rozlezlé více než 3m nemožné. Roundup apod. nefungují, pouze ho... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 23.3.2021
Hezky Vladimíre. Ty rajčata v zadní řadě už vypadají, že by chtěli ven :). Já se teprve tento víkend chystám na výsevy.
Rajčata 2021, 18.3.2021
Elen, ano, ta ruská pěstitelka nechává i u keříkových rajčat jenom 2-3 výhony. Já plánuji pěstovat na 2 výhony. Ještě jsem to u keříkových rajčat nezkoušel, tak uvidíme. Jinak odrůdy které plánuji takto pěstovat (4 na m2) budou Denár, Orbit, Pavlína,... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 2.2.2021
Vladimíre, pokud je hlavním záměrem jenom udržovat ty odrůdy, tak myslím, že se není potřeba obávat, že vymizí. Vic jak 10 z nich jsem sám pěstoval a asi třetina z nich se dá v pohodě sehnat i v českých obchodech. Já osobně se snažím pěstovat hlavně... celý příspěvek >
Papriky 2021, 1.2.2021
U papriky se snažím pěstovat hlavně odrůdy vhodné venku na záhon. Moc odrůd jsem zatím netestoval. První rok Feher, California Wonder a De Cayenne. Odrůda Feher byla první rok parádní, ale pak už ne. Odrůdě California Wonder se u nás nedaří. Z... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 30.1.2021
Milane, pokud jde jenom o odrůdu "Black from Thula", tak tu jsem pěstoval na pozemku, který jsem koupil od zemědělců. Pár let tam byla louka. Půda spíše písčitá, mírně kyselá, málo úrodná. Pozemek zastíněný není vůbec (bývalé pole). Poloha cca 480 m... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 29.1.2021
Z toho dlouhého seznamu jsem pěstoval něco přes 10 odrůd. Poslední sezonu hlavně steakové, napr. Aunt Ruby's German Green, Cheerokee purple, Brandywine red, Mortgage Lifter, Soldaki. U všech byl problém s opylením. Pěstuji venku, vlhčí pozemek, vyšší... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 2.1.2021
Co jsem se díval na nějaká ruská videa a skorých rajčatech, tak oni často uvádějí DTM od výsevu, ne od výsadby na zahradu, jak je zvykem u nás. Viděl jsem jedno video, ale je to už nějaký čas, takže na detaily si moc nevzpomínám. Paní ve videu taky... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 2.1.2021
Omlouvám se za opožděnou reakci. Tohle fórum není moc uživatelsky príjemné a těžko je sledovat příspěvky. Oba pozemky jsou cca v 480 m n.m., takže níž než Váš pozemek. Minimálně jeden je ale v mrazové kotlině, severný svah. Výhodou ale je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika