|
Příspěvky uživatele - 63.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Atraktívne druhy rajčín, 29.1.2021  Přidávám jen dvě fotky, které dostatečně osvětlují jak ty dvě rajčata mají vypadat. Black from Tula je biftek 280-320 g, Black Russian je normální rajče (s pěti komorami) 60 - 120 g.
... celý příspěvek > |  | Atraktívne druhy rajčín, 29.1.2021 Opravdu se s Vámi nemíním dohadovat. Podepisuji se vždy. V tomto případě jsem zapomněl, ale hned pod tím jsem se omluvil a podepsal. Nevím o jakém objeviteli tady píšete, nikoho jsem neuvedl. Jak jsem reagoval je jen mojí věcí. Ani se mně nechce... celý příspěvek > |  |
|  | Atraktívne druhy rajčín, 29.1.2021 Omlouvám se za překlepy, asi se budu muset vždycky přihlásit, abych je mohl dodatečně opravit.
Vladimír |  | Atraktívne druhy rajčín, 29.1.2021 S tím Black Russian si tak trochu vymýšlíte. Toto rajče přišlo z Ruska do Kanady, přičemž jeho jméno nebylo známo. V Kanadě se pojmenovalo jako Black Russian nebo jako Russian Black což je synonymum. To, že je v Anglii, po celé Evropě a také... celý příspěvek > |  |
|
|
|