Příspěvky uživatele - 63.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Atraktívne druhy rajčín, 29.1.2021 Obsahuje fotku
Přidávám jen dvě fotky, které dostatečně osvětlují jak ty dvě rajčata mají vypadat. Black from Tula je biftek 280-320 g, Black Russian je normální rajče (s pěti komorami) 60 - 120 g.           ... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 29.1.2021
Opravdu se s Vámi nemíním dohadovat. Podepisuji se vždy. V tomto případě jsem zapomněl, ale hned pod tím jsem se omluvil a podepsal. Nevím o jakém objeviteli tady píšete, nikoho jsem neuvedl. Jak jsem reagoval je jen mojí věcí. Ani se mně nechce... celý příspěvek >
Omlouvám se za překlepy, asi se budu muset vždycky přihlásit, abych je mohl dodatečně opravit.            Vladimír
S tím Black Russian si tak trochu  vymýšlíte. Toto rajče přišlo z Ruska do Kanady, přičemž jeho jméno nebylo známo. V Kanadě se pojmenovalo jako Black Russian nebo jako Russian Black což je synonymum. To, že je v Anglii, po celé Evropě a také... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika