Příspěvky uživatele - 63.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2021, 27.1.2021
Taky se mně to stává. Budu si na to muset dát pozor.            Vladimír
Rajčata 2021, 26.1.2021
Vůbec jsem nechtěl a do budoucna také nechci kritizovat jakýkoliv příspěvek. Už v mém příspěvku jsem naznačil, že každý to děláme trochu jinak. Já jsem se to jen snažil zjednodušit a proto jsem nepsal co bude dál. Prostě všechny cesty vedou do... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 26.1.2021
Milane, na žádost toho začátečníka jsem reagoval hlavně k vůli tomu, že jsi mu doporučil, aby se prohrabal příspěvky na pěstování rajčat. Nesnažil jsem se mu popsat jak já pěstuji sazenice, ale napsal jsem mu obecné zásady jak to udělat, aby jeho... celý příspěvek >
Papriky 2021, 26.1.2021
Nevím, já jsem měl loni na sazenicích molice. Přdpokládal jsem, že jsem si je domů přinesl s klony rajčat. Ani mne nenapadlo, že by to mohlo být ze substrátu Gramoflor, který mně koupila dcera. Bylo to v 70 l pytli a na něm pouze napsáno Gramoflor.... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 26.1.2021
V celku souhlasím, ale pro začátečníka je úplně zbytečné spěchat s výsadbou rajčat do studeného skleníku před 15. květnem. Nic si s tím nepomůže a může si jen nadělat problémy. Měl by sázet na jistotu a to je ten 15. květen, obecně jako den... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 25.1.2021
si Vám budou stačit obecné rady, to jsou tyto: Pro začátek si kupte nějaká červená česká rajčata, asi to budou hybridy.  ožná by bylo dobré vybrat z nich, která mají uvedeno i že jsou vhodné do skleníku. Moc si nepamatuji, která to jsou, možná... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika