Příspěvky uživatele - 60.223

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odolné odrůdy rajčat, 25.1.2021
Omlouvám se, nemám čas to znovu hledat. V tom vlákně nebyla Trichoderma vůbec zmíněna, takže hledáním Trichoderma to najít nelze.  Ale byla tam adresa webové stránky na které toto testování bylo rozebráno. Když jsem ti na to upozorňoval, tak... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 24.1.2021
Mám dobrou zprávu. Podařilo se mně na Facebooku nají dalšího parťáka pro testování těch Mountaineerů, takže jsme už čtyři. Teď v týdnu semena nachystám a odešlu. Jediný problém mám s nedostatkem sáčků a také potřebuji koupit známky na... celý příspěvek >
Jak udělat řádky brambor, 24.1.2021
Myslím si, že řádky by měly být napříč svahu, tj. po vrstevnici. Pochpitelně závisí na způsobu pěstování. Pokud mulčujete textilií tak by to mělo být jedno. Já brambory obvykle přikopčím a všechna voda se udrží ve žlábcích mezi řádky. Žádná kapka... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 23.1.2021
Všechny Dwarfy vzniklé z křížení od Patriny Nursey (Austráliejsou indeterminantní. Jsou tak nízké, protože vzdálenost mezi jednotlivými interoidii je poloviční oproti normálním tyčkovým rajčatům. Jinak květenství je za každým třetím listem. O0bvykle... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 23.1.2021
Milane, Sophie´s choice není trpaslík, ale je to běžné determinantní rajče. Zato Arctic Rose je opravdu indeterminantní trpaslík z Americko-Australského projektu na Tomatoville. Neuvědomuji si, že bych ti to napsal... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 23.1.2021
Tak to máte něco úplně jiného než my. Máme vodorovné a ještě k tomu stříbrné, dobře odráží světlo a tím i teplo.            Vladimír
Rajčata 2021, 23.1.2021
Nemyslel jsem tím, abyste žaluzie zatahovala. Myslel jsem jen abyste natočila žaluzie tak, aby polední slunce nesvítilo přímo na ty rostliny. Předpokládám, že máte vnitřní žaluzie, takže jejich natočením se nemůže žádné teplo ztratit. Jen to slunce... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 23.1.2021
Teoreticky má vydržet až 18 °C. Ale problém je v té vlhkosti. Je to stejné jako kdybyste u nás pěstovali mrazuvzdorné opuncie. Vydrží třeba i 25 °C, ale u nás stačí trochu zapršet nebo být vlhko a při 5 °C jdou do kélu.Naděje nějaká ještě je. Nezačal... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 23.1.2021 Obsahuje fotku
V úterý jsem byl na zahradě podívat se jak vegetují ty květáky v tunelu. Sněhu minimálně, tunel přimrzlý, takže jsem ho musel násilím utrhnout. Květáky se mně nelíbily, negativně se na nich projevila nízká teplota   spolu s vysokou... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 22.1.2021
Milane, doufám, že ti na Tomatoville neunikla ta krátká diskuze o odolnosti moderních hybridů k Borytis cinerea a Phytophora infestans. Jsou tam odkazy na dvě vědecké studie, které porovnávaly přínos Trichoderma harzianus pro cca 25 typů rajčat (od... celý příspěvek >
Sloní česnek, 21.1.2021
Díky, že jste se ozval. Já chci letos pěstovat ty velké cibule Globo z předpěstované sadby (koupil jsem ještě jednu takovou bílou, asi italská). Před několika lety jsem byl na polním dnu ÚKZÚZ a tam měli tu Globo a dodnes si pamatuji, že ji vysévali... celý příspěvek >
Sloní česnek, 21.1.2021
Mám zájem. pochopitelně se domluvíme já jsem vgross... seznam. Doufá m také, že mně poradíte. Tu Australii nebudu rušit, protože ta odrůda Johnston Creek se mně zdá moc dobrá a je v Austrálii hodně oblíbený. Na oplátku bych potom poslal něco z toho... celý příspěvek >
Papriky 2021, 21.1.2021
Tak jsem nevydržel a v úterý jsem dal naklíčit semena paprik Budu klíčit jen tak na vlhkém ubrousku a na substrát dám až naklíčená semena.Když budu už čtyř semen vidět klíčky, tak je dám do kelímku, tak jak jsem zvyklý pěstovat všechny sazenic. A šuo... celý příspěvek >
Sloní česnek, 21.1.2021
Právě jsem dostal odpověď z Austrálie, ale nevím jestli si to překládám správně. Woz napsal: "Plants will not flower until October or November @MrBig46. Still have your address and some bulbils will shortly take wing". Zdá se mně, že by mně poslal... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 21.1.2021 Obsahuje fotku
A žaluzie na oknech nemáte? Stačilo by trochu v poledne přistínit. Světla bude stále dost a přímé slunce přeci jen nebude ohřívat listy. S tím karlikem máte pravdu, do výšk vůbec neroste. Pěstoval jsem ho tři roky a nelíbil se mně, protože jsem ho... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika