Příspěvky uživatele - 60.223

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2021, 15.1.2021
Já je budu mít v pařeništi. Tam mně za posledních pět let nikdy neklesla teplota pod nulu. Vysazuji pravidelně okolo 23. března. To už je jaro.            Vladimír
Rajčata 2021, 15.1.2021 Obsahuje fotku
Včera a den před tím jsem rozesadil jednotlivé do kelímků pět z těch šesti původních odrůd. Od každé tři rostliny, ostatní jsem zatím nechal tak (po čtyřech v jednom kelímku) jen pro případ nouze. Maglia Rosa jsem zatím nepřesazoval. Data z minulých... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 14.1.2021
Přečetl jsem si na internetě zajímavou stránku ze Švédska. Byl tam probírán výsev semen v zimě na zamrzlý záhon. Já mám půlku nižšího tunely prázdnou, ozimé saláty mně zlikvidovali slimáci. Takže až půjdu na zahradu, tak do míst, kde byly původně ty... celý příspěvek >
Hydroponie 2015, nějaké zkušenosti?, 10.1.2021
Omlouvám se, nějak jsem ten dotaz nepochopil. Paní chce asi s tím podnikat, pak opravdu to bude stát balík, který se ani nemusí vrátit.            Vadimír
Hydroponie 2015, nějaké zkušenosti?, 10.1.2021
Znám jednoho nadšence, který má takovou hydroponickou stěnu, kde pěstuje jahody, saláty a kdo ví co ještě. Něco to jistě stálo, ale nebyly to jistě horentní sumy. Vybudoval si to všechno svépomocně a průběžně o všem informoval na jednom webu, který... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika