|
Příspěvky uživatele - 60.223
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 15.1.2021 Já je budu mít v pařeništi. Tam mně za posledních pět let nikdy neklesla teplota pod nulu. Vysazuji pravidelně okolo 23. března. To už je jaro.
Vladimír |  | Rajčata 2021, 15.1.2021  Včera a den před tím jsem rozesadil jednotlivé do kelímků pět z těch šesti původních odrůd. Od každé tři rostliny, ostatní jsem zatím nechal tak (po čtyřech v jednom kelímku) jen pro případ nouze. Maglia Rosa jsem zatím nepřesazoval. Data z minulých... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování ozimé zeleniny, 14.1.2021 Přečetl jsem si na internetě zajímavou stránku ze Švédska. Byl tam probírán výsev semen v zimě na zamrzlý záhon. Já mám půlku nižšího tunely prázdnou, ozimé saláty mně zlikvidovali slimáci. Takže až půjdu na zahradu, tak do míst, kde byly původně ty... celý příspěvek > |  | Hydroponie 2015, nějaké zkušenosti?, 10.1.2021 Omlouvám se, nějak jsem ten dotaz nepochopil. Paní chce asi s tím podnikat, pak opravdu to bude stát balík, který se ani nemusí vrátit.
Vadimír |  | Hydroponie 2015, nějaké zkušenosti?, 10.1.2021 Znám jednoho nadšence, který má takovou hydroponickou stěnu, kde pěstuje jahody, saláty a kdo ví co ještě. Něco to jistě stálo, ale nebyly to jistě horentní sumy. Vybudoval si to všechno svépomocně a průběžně o všem informoval na jednom webu, který... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|