|
Příspěvky uživatele - 232.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké zahradní nůžky?, 10.3.2023 Já se osobně důsledně vyhýbám produktům Bahco. Koupil jsem očkovák Bahco PRADINES P11- MADE IN FRANCE. NO větší kopyto se jen těžce hledá. Vyříznout očko, tímto nožem by nesvedl ani Coperfield, nevrtí se sice, jako psí ocásek, ale přídržné pero ho... celý příspěvek > |  | Jaké zahradní nůžky?, 10.3.2023 No jó, když máte pacinky jako z vatičky, je věc jiná. Taže, než něco najdete na ešopech, tak uplyne drahně doby a máte kreditku prázdnou. Ďábelský to výmysl, ten ešop. To abyste se ohlížel po pneu, nebo elektro, aby jste náhodou nepřišel k nějakému... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké zahradní nůžky?, 10.3.2023 To že Mikov, neudělal dobrou kudlu, je známé a proto se divím, že ještě tady oxiduje.Nožík na brusném kamenu přejetý a v momentě je jako žiletka, není nožík, ale kus plechovky, od Ďábelského masa s fazolí. A kterou revoluci, máte na mysli? Já zažil... celý příspěvek > |  | Jaké zahradní nůžky?, 10.3.2023 A ještě něco, jak znalec víte, že u každého pupenu, jsou skrytá očka, která po vyrašení celou věc vylepší, protože pak mám k dispozici dva klacíky místo jednoho. |  | Běžná výška stromkového rybízu?, 10.3.2023 Jak můžete takle hloupě kecat!! Igelitový pytel s rostlinným obsahem a radiátor je pro obsah vražedná kombinace. V počátku dojde k zapaření a pak rychlému vyschnutí. Takto „ČP přepravovaná zásilka“, kdy ji místo doručení nechají na poště pohozenou... celý příspěvek > |  | Běžná výška stromkového rybízu?, 9.3.2023 To prosím neni dehonstace ČP, to je osobí zkušenost!!! |  | Jaké zahradní nůžky?, 9.3.2023 Vaše volba, nikdo vás do toho nenutil. Při tomto množství stromků, bych já šlhal, daleko na východ a pořídil si něco s plátovaným ostřím. Je to velmi vysoký level, jak kvalitativní, tak cenový.Můžete se mrknout... celý příspěvek > |  | Běžná výška stromkového rybízu?, 9.3.2023 Pojízdného prodejce bych v žádném případě nedoporučoval, mám k tomu své důvody. Školka je určitá záruka. S tím pytlem, to může být i jinak. Zásilka může ležet i několik dní na poště vedle radiátoru - to je pak radost!! |  | Běžná výška stromkového rybízu?, 9.3.2023 Určitě jsou v prodeji i vyšší, to proto aby mohla být výsadba hustější a sázejí se na střídačku!! I konejneru je vhodné mít dvě výšky!! Na přloženém propagačním videu, je ukázka jak je možno, pěstovat rybíz a samozřejmě i angrešt... celý příspěvek > |  | Štěpařský vosk Moudrý, 8.3.2023 A to se dělá jak? |  |
|  | Jaké zahradní nůžky?, 8.3.2023 Je lepší být komik, než trouba!!! Byli jsme ve vinohradu a ne v nějakém přestárlém sadu, který je potřebné vymýtit i s kořeny. Zde můžete čerpat, jsou tam i... celý příspěvek > |  | Jaké zahradní nůžky?, 3.3.2023 Hele Pepíku, každý dobrý nůž do vinohradu, měl integrovaný sekáček!! |  | Jaké zahradní nůžky?, 3.3.2023 Jojo chodilo!! dneska se s nožem zřejmě nechodí, protože takový nůž, dnes neumí naostřit, téměř nikdo. A to neni vše. Nůžky použivali také a pokud to byly nůžky s velkým N, které měly plátované čepele, tak ty stály majlant. Přesto, dnešní nůžky,... celý příspěvek > |  | Jaké zahradní nůžky?, 2.3.2023 Nevím proč jste všichni zatíženi na nůžky. Zřejmě supermaketing fiskars!!! Když to uděláte dorým nožem a odšmiknete to ve větevním kroužku, tak z toho místa už nic neporoste a protože je to ufiknuto dobrým ostrým nožem, a protože pletiva okolo rány... celý příspěvek > |  | Kultivátor, který i, 24.2.2023 Snad ve výběru pomůže toto: https://www.youtube.com/watch?v=beVatrKmPik |  |
 |
|
|
|