|
Příspěvky uživatele - 121.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak poznat hotový hruskovy kvas, 9.11.2022 dobrý den, zpráva po vypálení, pokud to pomůže někomu dalšímu v kvasové alchymii - páleno 7.11. Kříst jsem stáhl plastovým cedníkem, jedna z beček měla cukernatost 0 poslední založena cca 3 - měřili v palírně, cukroměr nevlastním, budu muset asi... celý příspěvek > |  | Hruškový kvas 2022, 22.10.2022 dobrý den poprosím o názor odborníky přes hruškovici děkuji Vám za reakce - viz. Jak poznat hotový hruskovy kvas
|  |
|  | Jak poznat hotový hruskovy kvas, 22.10.2022  Dobrý den, mám 4 bečky hrušek 50l první založena v 1.pol.srpna poslední cca o měsíc později. Kvas jsem mezi všemi bečkami během měsíce vzájemně mísil aby se to "zprůměrovalo"...Minulý týden ještě všechny bečky s dekou, po týdnu první založená bečka s... celý příspěvek > |  | Jak poznat hotový hruskovy kvas, 15.1.2021 21.12. vypáleno 13l 52% které se vypálilo bez ředění ze 150l kvasu - nedával jsem žádný cukr a všichni se divili proč... protože jsem netušil, že je to nutné (dle výsledku ale asi není) Nechal jsem 14dnů vyvětrat a pije se to jedna báseň, krásně to... celý příspěvek > |  | Jak poznat hotový hruskovy kvas, 23.11.2020 Dobrý den, děkuji moc za odpověď a přidávám do publika, pro další nováčky pokud se jim tyto rady budou hodit. Podařilo se mne ke kvasu dostat profíka z pálenice a závěr následující - plíseň to nebyla a není, stále si to drží svoji formu a moc se to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|