|
Příspěvky uživatele - 219.76
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Opál, 31.10.2022 Opal je určen pouze pro sadaře a není ji možné v maloobchodě koupit. Uvádí na svých stránkách Fytos. Takže skutečně to chce kámoše. |  | Vanesa (šlechtitel p.Buzrla), 23.10.2021 Pan Buzrla mi fakt nevadí, naopak jsem rád, že jsem se dozvěděl o dalším šlechtiteli. Ale on, pro propagaci svijí práce v Česku nic nedělá. Asi nemá zájem.
Například p.Kumšta svoje jabloně nabízí a dají se dost běžně koupit. Takže bych to... celý příspěvek > |  |
|  | Vanesa (šlechtitel p.Buzrla), 22.10.2021 No pokud se jedná o propagaci odrůd pana buzrlu, tak o to asi nestojí. Pro seznámení české ovocnářské veřejnosti asi nic nedělá / nebo alespoň nevím/, stromky na svých stránkách nenabízí a jedinou propagaci co vím dělá rakouská firma z Poysdorfu. |  | Barby, 12.10.2021 Jste si jist, že je to Opál. Ten je žlutý maximálně lehce narůžovělé líčko. PepaS |  | Larisa (šlechtitel p.Buzrla), 30.9.2021 No on pan Buzrla pro propagaci v CZ nic nedělá a ani na svých stránkách nic nepropaguje. vše dodává do Rakouska. PepaS |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 4.8.2021 Díky za info, jen mne udivuje ten Pilmet je na ruční páku? |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 3.8.2021 Kuky, chtěl bych se Vás zeptat jaký typ postřikovače používáte. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 8.6.2021 V návodu je, že při vyšších koncetracích až 3 týdny. |  | Prosím o identifikaci choroby, 8.6.2021 Moniliový úžeh jabloní, během 2-3 dnů to napadne celý strom. Jakoby uschnou plodonoše. Letošní jaro tomu byl velice nápomocné, v literatuře se píše, že to urychluje dokvétání při nižšších teplotách cca do 13°. Nezbývá než ostříhat a příští rok... celý příspěvek > |  | Jonagold vs Braeburn, 7.4.2021 Ani jeden. Nároky na teplo. |  |
|  | Malinové holovouské, 2.4.2021 Beru zpět, nabízejí na semenáči. |  | Malinové holovouské, 2.4.2021 Co na to říci, když je ani Holovousy nenabízejí. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 23.3.2021 za 29 Zl? |  | Pomůcka pří výběru jádrovin, 11.1.2021 Za sebe bych řekl, že výběr odrůd jabloní nebyl tak špatný a vzhledem, že časopis je určen široké veřejnosti / i matkám v domácnosti / tak základní informace tam obsažené svoji hodnotu mají. Forma, zkušenosti pěstilů z různých pěstitelských... celý příspěvek > |  | Pomůcka pří výběru jádrovin, 29.12.2020 Dovoluji si nesouhlasit, je vhodné si najít nějaký zdroj / myslím sadaře/ pokud nemáte svoje. Topaz je lahůdka, Lucy též, Braeburn kupuji v Kauflandu a pokud mu dáte trochu času tak dojde a je velice dobrý. |  |
 |
|
|
|