|
Bílá meruňka Šalach Ananasnyj, 30.7.2023 Nevím čím to je ale i taková V.P (VP LE 12/2) Bergeron tady v některých letech dokáží 19-20 Brix, Vynoslivyj klidně i 25 Brix.Šarka na listech meruněk se na první pohled lehce přehlédne, jsou tam takové malé bílozelené flíčky. |
 |
Meruňky 2023, 30.7.2023 Tady ty vyžrané díry a následnou hnilobu spůsobují škvoři, nejvíc to schytaly Sunhaveny. |
 |
|
 |
Bílá meruňka Šalach Ananasnyj, 30.7.2023 Cukernatost je vysoká 24-27 Brix, roztékající se plody v chuti připominaly sladkosti sušené datle.Forum byla jemnější s příchuti medu jenže náchylnější na šarku. |
 |
Bílá meruňka Šalach Ananasnyj, 30.7.2023  Voňavá.sladká, typická annanaska. |
 |
Albatros, 30.7.2023 Většinu broskvoní jsem zrušil (bakteriální vymirání pupenů).Navíc ve srovnání kvality plodů byla Albatros oproti ranější Springtime jen chudou příbuznou.Snow Queen chutnala hmyzákům a monilií, chuť na bělomasku byla luxusní. |
 |
Ladycot 🍑, 29.7.2023 Milan to tady zná Petře.Z nějakého důvodu přizpívá jako host.Osobně bych byl pro aby se přihlásil pod nějakou přezdívkou nebo jen jako Milan.Nemusel by cpát obrázky do tolika přízpěvku. |
 |
Royalvee, 28.7.2023 U mě bezesporu nejkvalitnější broskve před R.H.o třídu převyšují mé oblibené F.M.3 a Sunhaven.Velmi šťavnaté, vynikajíci chuti, ideální broskve na výrobu domácích sirupů a limonád. |
 |
Vinoslivij 🍑, 28.7.2023 Správny název této vynikajicí odrůdy je Vynoslivyj.
|
 |
Nazev, 27.7.2023 Broskvoň (Nektarinka). |
 |
Eliášova, 25.7.2023  Naprostý souhlas.Ještě o pár dnů ranější by měla být Šenfeldova, taky od Mělníka tu se mi zatím nepodařilo sehnat. |
 |
|
 |
Poradite nekdo, co je to za svestku?, 23.7.2023 Nejspíš Čačanská raná. |
 |
Meruňky 2023, 22.7.2023 Kámoš vo Francúzku má obrovskou kliku, že mu meruně kvetou až teď. |
 |
Změny ve fóru ++++, 22.7.2023 Tento tragéd si připadá méněcenný, je to vrozená nélečitelná choroba.Kope kolem sebe (nejen bezplevené kruhy) a otravuje kld a pohodu i ve svém okolí (nejen fungicidy).Prostě se tímto způsobem velice baví a na "růžovoučké zahradě" barvivě popisuje... celý příspěvek > |
 |
Změny ve fóru ++++, 22.7.2023 Psal je vždy, je to jen zoufalý provokatér, bez smyslu pro humor. |
 |
Změny ve fóru ++++, 19.7.2023 Pan Polehla si spočítal 1+1 a odhalil identitu, lovce identit (I.H. versus ing.Ferda Mravenec). |
 |