|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hrušeň Erika, 18.9.2022  Dobrý den. Má ještě někdo jiný zkušenosi s touto nevodobou odrůdou hruěně? |  | Hrušky 2022, 18.9.2022  Dobrý den. Nepoznává někdo tyto letní hrušky, které jsem si tady omylem narouboval místo Salisbury? Chuť příjemně sladká. Dobrá letní hruška. Pane Vysloužile, co myslíte? |  |
|  | Stará severočeská odrůda - Koporečka, 18.9.2022  První dva plody Koporečky na roubu. |  | Hrušky 2022, 18.9.2022  Některé hrušky jsem letos propásl, například Muškatelku tureckou nebo Ananasku coutrayskou, naopak jsem z překvapením objevil na zababčeném roubu jednu Armidu a na jiném roubu dvě Koporečky, a jinde dvě Naghinovy. Je toho už nějak moc, nestíhám to... celý příspěvek > |  | Tardibelle, 18.9.2022 Z nádherných Guglemínek máš radost, Martine, ne? Ať už chutbají jakkoliv. Venku je příšerně, a rozsáhlá tlaková níže nad severní a severovýchodní Evropou, kolem které k nám bude proudit studený a vlhký vzduch od severozápadu, nám dává zabrat.... celý příspěvek > |  | Šlapanická, 17.9.2022 Tak nevím, jestli se mám radovat, že se rouby Šlapanické a Červené ranky pěkně ujaly, nebo brečet nad budoucími rozbředlými slívami. Hlavně do té Šlapanické Domácí švestky jsem vkládal naděje. |  | Lucasova, 17.9.2022  Lucasova tady u mě dostane nejvíce prostoru a myslím, že to špatná volba nebude, i když doktor Miloš Vysloužil měl na to jiný názor. Mám na ní i jiné rouby a nejbujnější je ve vrcholové části Abate Fetel, tak doufám, že něco kloudného přinese. I když... celý příspěvek > |  | Kumato, 17.9.2022 Ano, pane Milane, moje Kumata vypadaly v konečné fázi zralosti už také jinak. Přechází od tmavě zelené do hnědočervené barvy. Musím teda říci, že jsem si chuť těchto plodů oblíbil, i když málo kvetou, plodí a dlouho zrají. Je to svým způsobem... celý příspěvek > |  | Čistecké lahůdkové, 17.9.2022  Čistecké lahůdkové je pro mě poklad. Tady na Vysočině je to s chutí jablek často všelijaké. Je zde přeci jen zima. Momentálně by v "tomto způsobu léta" psa nevyhnal, jak se říká. Proto jsem velice rád, že se pěkně rozrostly rouby Čisteckého... celý příspěvek > |  | State Fire, 17.9.2022  Co čekat na Vysočině od State Fair? Nikdo nezná? |  |
|  | Tuleu Gras, 17.9.2022  TULEU GRAS = momentálně nejchutnější švestky co tady mám. Domácí velkoplodé mají poněkud sušší dužninu, Tuleu Gras nikoliv. Přitom výrazná švestková chuť jako u Domácí švestky. Velmi kvalitní odrůda pravé švestky. Škoda, že jí prakticky nikdo nemá. |  | Nancyská mirabelka, 4.9.2022  Nevím, jestli to je, nebo není Nancyská mirabelka, ale mirabelky a rengllódy, popřípadě nějaké žluté švestky nejsou nic pro mě. Je to sladké a toť vše. V tomto případě velmi sladké. Mnoho materiálu na přeroubování a to jsem myslel, že už není na co... celý příspěvek > |  | Vision, 4.9.2022  VISION dobrá volba nebyla. Hnije si vesele o sto šest, více než cokoliv jiného. S Presidentem si můžou podat ruce. Plody také velké, šťavnaté, s osvěžující chutí, méně aromatické. |  | Určení jablka dle fota, 4.9.2022  Co myslíte, paní Lído, o jakou odrůdu se jedná na větvi jinak už přeroubovaného stromu? Momentálně jsou plody kyselé. |  | State Fire, 4.9.2022  I přesto, že se tady v bývalých Sudetech preferuje pouze Průsvitné letní, což velmi dobře chápe i pan PP, že, tak rouby State Fair - jablek s červenou dužninou vypadají celkem lákavě. |  |
 |
|
|
|