|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Změny ve fóru ++++, 19.7.2023 To se nezlobte, ale stejně by mě zajímalo, jak M II přišel na to, že 234.24 je Hlavatý. Vždyť to vůbec nesedí. A to se nechci Hlavatého nějak zastávat. |  | Změny ve fóru ++++, 19.7.2023 I když mně tady kdysi pan Hlavatý vyhrožoval "přesdrškou", tak se mi nezdá, že tento rozvraceč a neslýchaný drzoun 234.24 je právě pan Hlavatý. Jak jste na to přišel? Není to jeho styl, a podle mě pan Hlavatý neumí tak dobře česky. Divím se, že se do... celý příspěvek > |  |
|  | Změny ve fóru ++++, 19.7.2023 Tebe jsem se, d.e.m.e.n.t.e 234.24, na nic neptal. Jak je vidět, největší "hejtař" seš tady ty. Ptal jsem se Petra z Chropyně, takže odpovídá Petr z Chropyně (SPCH). |  | Změny ve fóru ++++, 19.7.2023 To mně, SPCH, vysvětlete, kdo je tady ten "padlý anděl". Ti rejpalové a pošklebovači? To jsem měl tedy o padlých andělých mnohem lepší mínění. |  | Změny ve fóru +++, 17.7.2023 Napsal jste to pěkně, Vladimíre, jen bych nesouhlasil s cílenou likvidací toho Paľa. Pokud si vzpomínám, tak největší spory měl s doktorem Vysloužilem, nejurážlivější příspěvek, co jsem tady kdy četl, napsal na jeho adresu Wimpi, ovšem žádné cílené... celý příspěvek > |  | Změny ve fóru +++, 17.7.2023 Každopádně doktor Vysloužil zde odpovídá pouze na provokační téma, nikoliv ohledně odrůd ovocných dřevin. Pak, že sem nechodí. Mirkovi z Břeclavi asi už nestačí jeho vlastní fórum, kde jiným vyhrožoval, tak se opět snaží vrátit se na zahradu cz.... celý příspěvek > |  | Jak vám letos kvetou jabloně?, 8.5.2023 Vrubel tanga sa mi nepodarilo zohnat, mam, ale antopu, kde ste zohnal tango?dik za info
Doktor Miloš Vysloužil, ten se o to zasloužil. |  | Mráz ve vegetačním období, 9.4.2023 Zdravím, Herr Biegler. Myslel jsem to tak, že i když se na globální oteplování ledacos svádí, tak vykouzlit to, aby zima skončila například v půlce března a byl od ní svatý pokoj, to globální oteplování bohužel neumí. |  | Mráz ve vegetačním období, 9.4.2023 Jak vidíte, Herr Hauser, tak globální oteplování způsobuje všelijakou "neplechu", ale na jaře dříve tepleji nebude a nebude, i když by si to hodně lidí přálo. |  | Broskve 2023, 8.4.2023 Síra v Kumulusu se dá používat i ve vegetačním období. Je to jiný druh síry než v Sulce. Osvětloval to kdysi v nějakém vlákně Standa HK von Könnig. Já nejsem chemik. Syllit společně s Horizonem kdysi doporučoval jako možnou dodatečnou léčbu... celý příspěvek > |  |
|  | Broskve 2023, 8.4.2023 Nevím, jak vámi kupovaný Saturn, ale broskvoně, co mi přišly před měsícem jsou narašené minimálně i teď. Podle mého názoru můžete klidně použít ještě Champion. Jiného stejně nic neseženete. Maximálně síru v Kumulusu. Na jeden stromek se Kumulus dobře... celý příspěvek > |  | Meruňky 2023, 7.4.2023 Možná správný krok pro vás, nikoliv pro ty, co poštu používají. Mluvte laskavě za sebe. Nejsem sám, kdo má výhrady. |  | Meruňky 2023, 7.4.2023 Žádný "box" nikdo známý nepoužívá. Všichni chodí na poštu s rouby včetně MV. Jinak, fronty na poště netvoří lidé, co posílají rouby, takže jistě nejde jen o moje zásilky. Já osobně jsem byl z touto službou spokojen. Paní za přepážkou dopis převážila,... celý příspěvek > |  | Broskve 2023, 7.4.2023 Mittwoch psal o UFO3. Tento pán psal o Saturnu
host - 183.144 (?), 15.12.2008 18:44
Dobrý den,
broskvoň Saturn pěstuji čtvrtým rokem v Stč, kraji, v nadmořské výšce 250 m, má podobné pěstitelské nároky jako standartní odrůdy typu redhaven,... celý příspěvek > |  | Broskve 2023, 7.4.2023 To mě překvapujete, pane PP, že se ptáte na Saturn a ani si informace nedohledáte zde na fóru. Já osobně rád změním názor na cokoliv, když mně předložíte plody Krasavy nebo Saturnu a budou jiné, než je znám. Ne všechno se povede. Krasava mně dost... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|