|
Příspěvky uživatele - 36.80
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uchovávání roubů, 20.12.2020 Bez jakéhokoli problému fungují rouby pohozené na zemi, pokud roubujete kopulací v předjaří. Mají ideální prostředí, nevysuší se a nesplesniví. Není nás málo, co to takto děláme.
|  | Uchovávání roubů, 20.12.2020 Ano, necháte ležet jen tak pohozené pod stromem. Nikdy s nimi nebyl problém roubovat. Ostříhejte třeba ve středu, má být teplo, na tuto činnost fajn počasí. |  |
|  | Motor Jikov nejde nastartovat, 18.3.2011 Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, mám starou teru, motor Jikov, je po generálce. V zimě jsem ji zkusil nastartovat, šla bez problému. Minulý týden jsem ji znovu zkusil nastartovat a nejde. Vyměnil jsem svíčku, kabel fajfku ke svíčce, vůbec nehodí... celý příspěvek > |  |
|
|
|