Příspěvky uživatele - 75.16

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS 6100 po zahřátí chcípá, 11.12.2020
Takže záhadná závada odhalena. Škoda, že jsem na to nepřišel dřív... Mohl jsem ušetřit téměř 5000,- za nesprávné opravy v autorizovaném servisu. No, možná tento příspěvek pomůže někomu jinému.. Za vše mohla netěsnící hadička PRIMERu, která vede... celý příspěvek >
Dolmar PS 6100 po zahřátí chcípá, 29.11.2020
Děkuji za reakci.  Zkoušel jsem pár zátahů a cívka házela pravidelně a silně. Svíčky vyzkoušené už asi čtyři-nové i starší (v jiných strojích bez problémů jdoudích) a výsledek žádný. Ano, mám v plánu servisáka požádat o novou fajfku a... celý příspěvek >
Dolmar PS 6100 po zahřátí chcípá, 28.11.2020
Dobrý den,  obracím se na vás znalé s prosbou o radu.  Vlastním výše uvedenou pilu, stáří cca 5 let, používaná k přípravě paliva. Zhruba před třemi měsíci jsme s ní řezal v lese a po pár minutách chcípla. Jelikož slabinou této pily... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika