|
Příspěvky uživatele - 228.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to Potos?, 6.12.2016 Ano, je to potos. :) Epipremnum aureum. |  | Zelená rostlina MIX - pomoc s identifikací, 18.11.2016 Radermachera čínská... |  |
|  | Euphorbia milii - chřadne a měkne, co dělat?, 1.9.2016 Dobrý den, chtělo by to asi fotku. Já mám zkušenost, že tahle rostlina snese téměř cokoli, kromě přelívání. Zeminu dávám klasickou pro pokojovky a není s ní žádný problém. Zemina pro sukulenty bude asi hodně rychle vysychat a připadá mi, že E. milii... celý příspěvek > |  | Rostliny z lesa, 30.8.2016 1 - čistec lesní |  | Listy - juka, 8.8.2016 Dobrý den, připadá mi celkem v pořádku. ;) Maximálně občas trochu přihnojit. Přelívání nesnáší, takže si myslím, že zalíváte dobře. Nikdy nezalívat, pokud je zemina ještě (byť jen trochu) vlhká od poslední zálivky. JP |  | Co je to za pokojovou rostlinu?, 7.8.2016 Při narušení rostlinného pletiva vytéká velké množství šťávy, která je velmi agresivní. Bacha na popálení kůže, ale zejména na oční sliznici. JP |  | Co je to za rostlinu? Pravděpodobně pokojová, 7.8.2016 Ano, je to Streptocarpus saxorum. Česky tořivka, respektive její zvláštní poddruh. Někde jsem viděl i bílou, ale modrá je nejběžnější. Snadno zakořeňuje ve vodě. Nejlíp se jí daří na severním okně, slunce opravdu nesnáší (zežloutne a málo pak kvete),... celý příspěvek > |  | Nolina - Sloní noha - žloutnutí listů, 3.8.2016 Chtělo by to asi fotku. "Žloutnutí" může být dost vágní pojem. |  | Co to je prosim?, 18.7.2016 Myslíte si, že to je opravdu šalvěj? Mně to pořád vrtá hlavou. Bylinka to nejspíš bude, ale kde jsem ji jen viděl... |  | Rez?, 11.7.2016  Co chybí tomuto keři? (Mimochodem, je to cypřišek?) Konce větví jakoby usychají a hnědnou. Má cenu ho zachraňovat, nebo ho mám vykopat? |  |
|  | Neznámý strom, 11.7.2016  Ještě detail. |  | Neznámý strom, 11.7.2016  Je tohle habr, nebo není? |  | Neznámé trvalky, 11.7.2016  Nějaká brukvovitá? |  | Neznámé trvalky, 11.7.2016  Další kopretinovitá. |  | Neznámé trvalky, 11.7.2016  Kvetla červeně, vypadá jako kopretina. |  |
 |
|
|
|