|
Příspěvky uživatele - 243.67
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradí někdo s problémem kyčelního kloubu?, 26.7.2010 Hledáte radu jak pejskovi pomoci? Neměli byste začít ze všeho nejdříve u veterináře? Na některé zdravotní problémy jsou krmivo a kloubní výživa krátké a musí být zahájena léčba. |  | Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 25.7.2010 Péťo, díky. O výrobky z dýně se také zajímám. Zejména z dýně fíkolisté. Letos jsem si zasadila mimo jiné tyto dýně dvě. No to jsem si ale dala! Už teď mi převálcovaly velký kus maliniště . Zatím mi asi 5x10m... celý příspěvek > |  |
|  | Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 25.7.2010 A to je Péťo jako čalamáda, nebo je to polotovar k zhotovení něčeho dalšího? Vypadá to potom asi jako červené zelí, ne? |  | Trvalky pod merunkou, 25.7.2009 Já mám pod meruňkou na husto vysetou kudrnatou petrželku. Když meruňka spadne, tak je to jako do mechu, ani se neušpiní a ani moc nenatluče. Meruňce to, zdá se, vůbec nevadí. Vysívat petrželku vůbec nemusím, je to dvouletka a sama se... celý příspěvek > |  | Sekačka ABG 480, 25.7.2009 Sekačky ABG mají snad jen jedno servisní místo v ČR. Nebo jsem špatně hledala? Posílat sekačku do servisu poštou kamsi daleko je moc špatné . Také jsem nepochopila, kdo je vlastně výrobce a kde se onen výrobce nachází? Na webu ABG je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|