|
Dilema, 22.7.2010 Micuko, děkuji. |
 |
Dilema, 20.7.2010 Veterinář přijel a konstatoval, že stav je vážný a že bude lepší jí to usnadnitNevěřil, že má 13 pryč, že je pěkná.Odpočívá pod ořechem.Celou tu dobu co byla s námi byla prima psem a dlouho byla hravá.Ráda plavala.Jen nesnášela koupání pod... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dilema, 20.7.2010 Tak v poledne přijede veterinář.Na boku v místě kyčle se jí otevřela rána a krvácí a zapáchá.Už jsem jí obrečela.Celý život nepotřebovala kromě očkování lékaře.S druhým psem jsme si veterináře užili dost. |
 |
Dilema, 18.7.2010 Mám 13a půl roku starou fenku něm.ovčáka.Už delší dobu má problém se zadníma nohama.Špatně se jí vstává a chodí.Nemůžem jí pohladit po zádech, protože upadne na zadek.Ted jen polehává a pokňukává.Je úplně hluchá a hůř vidí.Včera, když u nás vrcholilo... celý příspěvek > |
 |
Jak se jmenuje tato trvalka?, 17.5.2010 Zdravím.Taky mám vlčí bob.Ale letos asi nepokvete.Včerejší lijáky a silný vítr mu daly zabrat.Vítr orval i listy rebarbory (a nejen ji). |
 |
Phiiladelphus, 18.3.2010 Sakura? |
 |
Zalévání orchidejí, 16.3.2010 Dá se zalévat vodou ne převařenou, ale vodou s filtrační konvice?V létě používám dešťovou.Měla by být se sníženým obsahem minerálů a železa. Jana |
 |
Pokojové rostliny, 16.3.2010  Takže i já přidávám pár svých kytiček. |
 |
Půjde zasadit?, 16.3.2010  Dobrý den.Dostala jsem kytici a v ní okrasný ananas.Nešel by zasadit?A jak na to?Děkuji Jana |
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 11.3.2010 Zdravím všechny nedočkavé.jaro je tady! Přiletěli špačci. Jana |
 |
|
 |