|
Příspěvky uživatele - 176.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Úhyn nosnic, 14.3.2014 Ocet do vody na pití pro slepice- není tím ohrožena pevnost skořápek vajec? Je to kyselé a po kyselé stravě - např. kysané zelí mají slepicetento problém. |  | Jakou napaječku slepicím, 12.9.2013 Už jsem vyhodila druhou napaječku pozinkovaný kbelík- vzdy propouštěla asi po dvou letech v místě napájení vodu- letovaný spoj. Jakou máte zkušenost s plstovýma - v nabídce je s bajonet em, co to je?asi zaklapnutí do drážek? Prosím poraďte... celý příspěvek > |  |
|  | Tipala, 12.8.2013  jh |  | Tipala, 12.8.2013 Tipala 12.8.2013 Již Morava Mikulovsko |  | Zálivka česneku a cibule, 27.7.2013 mohu zasadit na podzim česnek původ Španělsko? |  | Švestka domácí - choroba?, 5.1.2013  Dobrý den,
na podzim jsem si zasadil další nové stromečky švestky domácí a chci se zeptat, jestli ta popraskáná kůra viz. foto není příznakem nějaké choroby. Stromky jsem již takto zakoupil. Děkuji za rady a komentáře. Vladimír. |  | Samojed - chovatelské stanice, 30.11.2012 Mám tři dny apenzella - fenku, ten postřeh na samojeda, který z nudy zdrhá a dáví slepice se na ni hodí, ujala jsem se jí ze soucitu- chtěli ji dát utratit, ale teď si nevím rady - zlikvidovala dveře a okenní rámy, dvůr je malý, takže opravdu každá... celý příspěvek > |  | Topend plus, 28.10.2012  Davide, já jsem si tuto odrůdu Topend Plus již zarezervoval v nedalekém Poysdorfu (Rakousko) v ovocné školce. Objednal jsem si 10 ks a příští týden je zasadím. Mají je na podnožích Wavit. V loni je měli hned vyprodané, tak jsem si je letos... celý příspěvek > |  | Albizia, 9.7.2012 Zdravím, právě jsem objednala asi metrový stromek Albizie a nevím, zda v zimě nezmrzne, má někdo zkušenost - více let z jižní Moravy? Jak bych měla postupovat . Díky Květa |  | Včely vylézající ze země, 15.4.2012 včel je málo, jsou maximálně potřebné a užitečné, poraďte se s včelařem ve svém okolí, snad by je mohl odchytit nebo dá jinou radu. |  |
|  | Leskora, 20.7.2011 Na podzim jsme nasadili meruňku Leskora, která se krásně ujala, po jarním řezu roste jak šílená. Výhony jsou 1m a víc.Můžeme udělat letní řez, když ještě nemá rok? Všude se píše, že se to dělá až ve druhém roce. Nebo máme ty dlouhé výhony nechat -... celý příspěvek > |  | Postřik proti monilióze, 17.4.2011 Po dnešní obhlídce našeho meruňkového sadu (lokalita Kobylí na Mor.) musím konstatovat, že cca 5% letorostů je chyceno monoliovým úžehem květů. Všechny stromy jsem stříkal 2x Baycorem. Díval jsem se i k sousedům, kteří ničím nestříkají a jejich... celý příspěvek > |  | Je toto moniliový úžeh?, 12.4.2011 Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jaký by byl scénář v případě, že bych vloni napadené letorosty moniliovým úžehem květů nevyřezal/nevystříhal, ale v tomto roce bych provedl pouze postřik proti této chorobě (Baycor).
Děkuji za případnou odpověď nebo... celý příspěvek > |  | Je toto moniliový úžeh?, 30.3.2011 Já už jsem to dnes zastříkal. Lokalita Kobylí. Použil jsem Baycor 25 WP. Také jsem původně uvažoval o víkendu, ale ta předpověď mě nějak nepřesvědčila. |  |
 |
|
|
|