|
Příspěvky uživatele - 42.60
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Násadová vejce araukany a maransky, 24.4.2015 Dobrý den, mám mimo hybridních slepic vyloženě jen na snášku i roční araukany a maransky a chtěla bych si odchovat kříženky těchto dvou plemen - další barva vajíček mě láká :) Předpokládám a chci se ujistit, kvůli velikosti násadových vajec, že by... celý příspěvek > |  | Pes s PP a bez PP, 19.9.2012 Pokud chovatel fenu připouští častěji, než to umožňuje řád FCI, pak to není chovatel, nýbrž prase... Nehledě na to, že to je v rozporu řádu ochrany zvířat při chovu psů, kdy max. počet vrhů 3 během 24 měsíců. Tímto se chovatel (myšleno ten, kdo má... celý příspěvek > |  |
|  | Dominant - ano nebo ne?, 17.7.2012 My máme jednu bílou slepici (Leghornka to není), ostatní hnědé a v pohodě. Jen ta bílá - je starší, vzala na sebe funkci kohouta a na ostatních i hopsá :) I ona snáší krásná velká vejce.
|  | Štěně nechce vodu, 17.7.2012 "Chovatelka" není chovatelka, ale množitelka. Dávat štěně v 6 týdnech |  | Línání pejska, 17.7.2012 A to Vám vet neporadil? Já myslím, že psí salámy není úplně to ideální... Zkusila bych "Immunovet", to by asi bylo pro pejska úplně to nejlepší. Bylo by to dobré celkově pro jeho tělíčko, nebo jen cíleně na srst je "Giom na srst"... celý příspěvek > |  | Dominant - ano nebo ne?, 17.7.2012 Taky mě napadl Horal.. ale to zas manžel říkal, že tím, že to je těžší slepice, tak toho taky víc sežere... ale je faktem, že zas je asi opravdu nenáročná, což je bezesporu výhodou pro malochovy na dvorku. |  | Dominant - ano nebo ne?, 17.7.2012 Lenghornky jsme měli, i když jsme jim zastřihávali křídla, tak občas stejně přelétly... Ale bílá vajíčka by se mi líbila :) |  | Dominant - ano nebo ne?, 16.7.2012  Máme už starší slepice, všehochuť, chtěla bych pořídit asi 20 mladých slepiček... Přemýšlela jsem konkrétně o Dominant sussex D104 z drůbežáren Hořešovice - jejich nabídku slepic přikládám (máme hnědé slípky, tak jsem i myslela, že bych je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|