Příspěvky uživatele - 151.64

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vhodnost lidských léků pro psy, 25.11.2010
na klouby se prodává jak pro psy tak pro lidi hydrolizovaný kolagen(sypký prášek), já ho dávám denně lžičku(mám labradora) a když měla fena průjem, veterinář mi dal normálně léky pro lidi(uhlí a jiné), ale samo že v jiném dávkování.Jinak já osobně... celý příspěvek >
Syrová a klasická strava pro psa, 25.11.2010
tak díky za příspěvky.Nějak jsem se s tím poprala a zdá se, že jsem udělala dobře.Měla jsem trochu problém se zeleninou, protože fena jí nechtěla žrát(syrovou, namletou, kakrájenou, nastrouhanou,..) tak jsem zkusila mrazenou zel.hodit do páry a... celý příspěvek >
Barf a zácpa, 29.10.2010
a moje fena odmalička žrala jako blázen a po jídle by zase žrala, takže ačkoliv je to labrador, nepřibírá snadno
Barf a zácpa, 29.10.2010
pisu to jak to je... denne mela dve plne misky a zrala by porad.coz mi normalni neprislo.Veterinář mi řekl, že pokud by hodně hubla, že by to chtělo krevní testy, jestli nemá špatnou fci štítné žlázy. Od té doby jsem tak nějak přemýšlela, čím jí budu... celý příspěvek >
Barf a zácpa, 26.10.2010
Labradora, ale atletickej typ, hyperaktivni
Barf a zácpa, 25.10.2010
o vikendu jsem bohužel musela dát granule a fena měla průjem(ne takový, ale byl a hlavne odpadu jako blazen.) takže mi to jen BARF potvrdilo, že dělam spravne. Takže asi je lepší zácpa(ikdyž to asi tak hrozné nebude, spis je to nezvyk). Neco jsem... celý příspěvek >
Barf a zácpa, 22.10.2010
Dobrý den, krmím nyní asi 14 dni syrovou stravou(ryby, kureci, hovezi, doplňky plus zelenina a ovoce...) a mám obavu z toho, že něčeho dávám málo nebo moc, protože 2letá fenka má najednou minimum odpadu(což jsem čekala dle informací) ale né tak málo... celý příspěvek >
Pes hrabe na zahradě, 30.9.2010
hrabe, protože to má v krvi.Kupte si čivavu.
Hnědá voda v bazénu, 19.7.2010
Dobrý den, tento problém je tady asi řešený, ale stále jsem nenašla východisko.. Dopustili jsme bazén ze studny(železitá voda) a byl cisty. Po pripravcich pro upraveni PH je voda uplne hnědá. Máme kartušovou filtraci, vločkovač, plovoucí tablety 3v1,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika