Příspěvky uživatele - 145.195

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Průjem, 6.11.2010
Neví někdo co na průjem - prášky, léky - dostupné, nebo nějaké čaje?
Uskladnění sekačky přes zimu, 31.10.2010
a čo růčná sekáčka  (manuálná-kosa) može aj byť pres zimu v nevytopenej izbičke???
Pes s PP a bez PP, 22.10.2010
Pane Mirku děkuji už jsem se rozhodl dám na vaše rady na jaře to jistí NO s PP ale jen a jen vlkošedý (můj sen) něco jako z chovné stanice Gymor kdyby někdo měl zde nějaké typy tak prosím SEM předem děkuji
Pes s PP a bez PP, 21.10.2010
jj děkuji Roberte že jste ujistil moji myšlenku
Pes s PP a bez PP, 21.10.2010
chtěl bych si na jaře koupit Něm.ovčáka ale opravdu Něm.ovčáka ne nějakou směsku a všude píši, že prodají NO čistokrevná bez PP jak je to možné, vždyť štěnata po rodičích s PP dostanou všechny průkaz původu Jak nenaletět, aby opravdu štěně bylo... celý příspěvek >
Slepice, 20.10.2010
jak a čím krmit slepice Mám Dominant zdědil jsem je s domem jsou mladá už snáší
Česnek - výsadba, 20.10.2010
jaký je spon k výsadbě česneku??  20cm řádky a 10-15 v řádku a 6 hloubka???
Zazimování stromkové růže, 15.10.2010
děkuji vám oběma
Moření česneku, 12.10.2010
jste si to spletl -Sulka se vyrábí, ale Rovral už ne
Nový záhon, 12.10.2010
a to chcete sázet stromky (s mohutnými kořeny) když máte hloubku zeminy (nikoli HLÍNY) na výšku rýče? -vždyť se vám vyvrátí a ani je nezasadíte
Moření česneku přípravkem Merpan, 8.10.2010
na sázení česneku je ještě brzo taky mořím sulkou a merplanem ale sázím až koncem msíce
Rybíz - řez, 7.10.2010
kdy řezat rybíz (červený, bílý,černý) na jaře nebo i na podzim (a kdy) je 4 roky starý já ho vždy řezala na jaře -můžu i na podzim (a kdy jestli ano třeba to je lepší)-proto se ptám Johana Sladká
Celer - moření, 7.10.2010
každý rok možím česnek před výsadbou Sulkou a Rovralem FLO (mám bohatou úrodu) letos mi Rovral došel a já zjistil, že už se Rovral FLO nevyrábí (alespoň u nás se neprodává) Víte prosím někdo co je místo Rovralu-čím ho nahradit Děkuji moc za... celý příspěvek >
Modrence, 4.10.2010
mají podobné cibulky jako mečíky -menší
Lečo zavařené a zkažené, 29.9.2010
no prostě my to děláme takhle -kvalitu to nestratí, chutná to a hlavně se to nekazí a nevím proč bych měl mít zavařenou zeleninu cca 5let (trochu moc ne) my zavařujeme na jednu sezonu maximálně na dvě- mám každý rok dostatek čerstvé zeleniny i... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika