Příspěvky uživatele - 2.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámí škůdci na vrbách, 22.6.2014
Na všech převislých vrbách na zahradě se ve velkém objevil oranžovočerný brouček. Tělo má článkovité, podobné kratší housence. Listy jsou skoro sežrané. V předešlých letech jsem nic takového neviděla. Co je to za brouka a jak se jej zbavit?
Zasychání poupat u tumbeliny, 15.6.2014
Chci se poradit, co dělám špatně. Tumbeliny už mám 3. léto a vždy krásně kvetly. letos mají spoustu poupat, které se nerozvinou a zaschnou nebo vykvetou malinké květy. Neví někdo, kde dělám chybu?
Nemoc ryngle a švestky, 27.5.2014
Dobrý den, možná se budu opakovat. Na švestce i na ryngli mám pokroucené mladé lístky a některé větve jsou plné pokroucených listů. Navíc některé plody žloutnou a nerostou. Na některých je už teď vidět dírka od nějakého škůdce. Poradí mi někdo, co s... celý příspěvek >
Nemoc psa? Poraďte, 30.4.2014
Děkuji za radu, o tom jsem ještě neslyšela. Právě uvažujeme o změně granulí, protože K 9 se nám zdá méně kvalitní než bývala. Zeptám se na ně.
Nemoc psa? Poraďte, 29.4.2014
Zatím jen antibiotika. Když zabrala, tak se jedná asi o zánět. Teď je zase dobrý, normálně čůrá a je veselý.
Nemoc psa? Poraďte, 21.4.2014
Dostal antibiotika, po kterých byl hned lepší. Teď po měsíci jsou tu stejné problémy, ale střídají se dny, kdy čůrá normálně a dny, kdy mu to nejde. Nechápu to.
Nemoc psa? Poraďte, 23.3.2014
Náš čtyřletý švýcarský ovčák má problémy s močením. Má velký kotec a nestalo se, že by se v něm vyčůral. Vždy vydržel. Teď má venku pořád zvednutou nohu, ale nemůže se pořádně vyčůrat, jen po kapkách a často. Počůral se i když ležel na dlažbě. V noci... celý příspěvek >
Problém s břízou převislou, 12.7.2013
Dobrý den, na břízce vysazené na jaře začaly žloutnout a opadávat listy. Vypadá to, že se po zasazení přijala, protože má spoustu nových větví. Zdá se mi, že podzim je ještě daleko a sucho taky nemá. Zkoušela jsem přírodní postřik proti škůdcům a je... celý příspěvek >
Stanoviště azalek, 18.5.2013
Dobrý den, koupila jsem 3 azalky asi 1m vysoké. Nikdy jsem azalky nepěstovala a protože nemám vzrostlou zahradu, skoro všude svítí slunce. Chci se poradit, jestli je můžu nasadit všechny k sobě na místo 1m od domu, kde svítí slunce asi od 12 hodin do... celý příspěvek >
Opad drobných plodů, 15.5.2013
Většinou na každé větvi jsou aspoň 2 větší plody. Takže je to normální, že zbytek opadne. Děkuji za zprávu.
Opad drobných plodů, 14.5.2013
To právě nevíme, dostali jsme ji darem bez visačky.
Opad drobných plodů, 14.5.2013
Dobrý den, meruňku máme 3 roky. Nějaká úroda už vloni byla. Letos krásně kvetla i včelky opylovaly. Po odkvětu však většina začínajících plodů opadává. Stačí se jich jen dotknout. Mráz u nás v květnu nebyl. Na listech není vidět žádná choroba. Čím to... celý příspěvek >
Prosím je to žampión?, 25.9.2012 Obsahuje fotku
Tak já mám na zahradě něco podobného. Jen ty lupeny jsou, myslím světlejší. Každý den sbírám půl kbelíku a vyhazuju. Nevím, jestli nevyhazuju žampiony. Často rostou 2 z jednoho místa. Prosím znalce o názor nebo o radu.
Prosím o název keříku, 12.8.2012
To červené vpředu není šalvěj ale zalmia - jednoletka.
Název rostliny, 12.8.2012
Přesně tak. Nejedná se ale o trvalku. Je to jednoletá jedovatá bylina.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika