Příspěvky uživatele - 145.195

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lečo zavařené a zkažené, 29.9.2010
a stejně si myslím že je to jedno kdy tam ten olej je takhle můžu klidně hned dělat třeba srbs.žebírko atd olej (stáří) na to nemá vliv
Lečo zavařené a zkažené, 29.9.2010
my lečo zavařujeme tak, že ho uděláme jako klasiku (dušená zelenina na oleji) na jídlo akorát do toho nedáme salám a vejce a zavaříme aby se zatáhlůa víčka a tohle děláme už třetí rok a v pohodě dokonce jsem ve sklepě našel letos svoji první... celý příspěvek >
Podestýlka, 28.9.2010
chápu že ne na zahradu - hobliny jsou kyselé
Stavba zahradniho domku, 26.9.2010
zahradní domek nepodléhá žádnému zákonu ani ohlášce (lidi nebláznětwe s tou birokracii a údáními sousedú) někdo se tady taky dotazoval zda ohlásit na úřadě stavbu kotce pro psa-to už je vrchol Domek 3x3 metry nemusí nikde hlásit (už tou olochou)... celý příspěvek >
Štěně - krmení, 26.9.2010
jaká je denní dávka pro štěně Německého ovčáka, kolikrát denně dávat potravu a jakou (co může x co nesmí) děkuji za cenné rady
Podestýlka, 26.9.2010
mám možnost mít hodně hoblin mohu je dávat jako podestýlku do králikárny (doporučuje se sláma, ale tu nemám) měli jsme zakrslého králíčka v kleci a tomu hobliny vůbec nevadili co vy na to?? poraďte zkušení chovatelé - děkuji moc předem Tomáš Honza
Jaká pila, 25.9.2010
taky potřebuji poradit o koupi pily- topím dřevem a mám možnost mít frůru palet na topení ale musím palety pořezet-potřebuji nějakou motorovou pilu co možná levnou a dobrou na tyto drobné práce, ale aby se ni po hodině řezání prken na zátop neunavila... celý příspěvek >
Drápky, 24.9.2010
Kdy mohu malému koťěti ostříhat drápky?
Pes hrabe na zahradě, 24.9.2010
hrabe protože se nudí a chce upoutat na sebe pozornost
Králikárna - stavba, 18.9.2010
potřebuji postavit novou králikárnu na 6 kotců - máte někdo nějáké plánky, z čeho stavět (materiál), rozměry kotců, atd díky JAN
Mohu pokácet břízu?, 14.9.2010
čtěte prosím celé téma pisatel píše, že mu usychá tudíž sem netahejte vyhlášku
Mohu pokácet břízu?, 13.9.2010
bez problémů
Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 4.9.2010
letos nijak nechte to na jaro zkrátit terminál a okolní pruty o 1/3
Pryžová membrána u vodárny CMI 1000, 5.8.2010
Prosím jaká má být pryžová membrána (vak) v zásobníku vody u čerpadla CMI 1000. Praskla asi, nebt vodárna velmi často čerpá ze studně, po dvou vteřinách. Děkuji za odpověď.
Pěstování nakladaček, 24.7.2010
mám letos takovou úrodu že nevím co s tím asi půjdu do trhu prodávat a přihnojuji jen skvašeným slepičincem 1x za 14dní a než je vysadím tak do jámy dám kus hnoje a přihrnu nic víc a ne tam dávat samou chemii a jen zase chemii jako pisatel... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika