|
Lečo zavařené a zkažené, 29.9.2010 a stejně si myslím že je to jedno kdy tam ten olej je takhle můžu klidně hned dělat třeba srbs.žebírko atd olej (stáří) na to nemá vliv |
 |
Lečo zavařené a zkažené, 29.9.2010 my lečo zavařujeme tak, že ho uděláme jako klasiku (dušená zelenina na oleji) na jídlo akorát do toho nedáme salám a vejce a zavaříme aby se zatáhlůa víčka a tohle děláme už třetí rok a v pohodě dokonce jsem ve sklepě našel letos svoji první... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Podestýlka, 28.9.2010 chápu že ne na zahradu - hobliny jsou kyselé |
 |
Stavba zahradniho domku, 26.9.2010 zahradní domek nepodléhá žádnému zákonu ani ohlášce (lidi nebláznětwe s tou birokracii a údáními sousedú) někdo se tady taky dotazoval zda ohlásit na úřadě stavbu kotce pro psa-to už je vrchol
Domek 3x3 metry nemusí nikde hlásit (už tou olochou)... celý příspěvek > |
 |
Štěně - krmení, 26.9.2010 jaká je denní dávka pro štěně Německého ovčáka, kolikrát denně dávat potravu a jakou (co může x co nesmí) děkuji za cenné rady |
 |
Podestýlka, 26.9.2010 mám možnost mít hodně hoblin mohu je dávat jako podestýlku do králikárny (doporučuje se sláma, ale tu nemám) měli jsme zakrslého králíčka v kleci a tomu hobliny vůbec nevadili co vy na to??
poraďte zkušení chovatelé - děkuji moc předem Tomáš Honza |
 |
Jaká pila, 25.9.2010 taky potřebuji poradit o koupi pily- topím dřevem a mám možnost mít frůru palet na topení ale musím palety pořezet-potřebuji nějakou motorovou pilu co možná levnou a dobrou na tyto drobné práce, ale aby se ni po hodině řezání prken na zátop neunavila... celý příspěvek > |
 |
Drápky, 24.9.2010 Kdy mohu malému koťěti ostříhat drápky? |
 |
Pes hrabe na zahradě, 24.9.2010 hrabe protože se nudí a chce upoutat na sebe pozornost |
 |
Králikárna - stavba, 18.9.2010 potřebuji postavit novou králikárnu na 6 kotců - máte někdo nějáké plánky, z čeho stavět (materiál), rozměry kotců, atd
díky JAN |
 |
|
 |
Mohu pokácet břízu?, 14.9.2010 čtěte prosím celé téma pisatel píše, že mu usychá tudíž sem netahejte vyhlášku |
 |
Mohu pokácet břízu?, 13.9.2010 bez problémů |
 |
Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 4.9.2010 letos nijak nechte to na jaro zkrátit terminál a okolní pruty o 1/3 |
 |
Pryžová membrána u vodárny CMI 1000, 5.8.2010 Prosím jaká má být pryžová membrána (vak) v zásobníku vody u čerpadla CMI 1000. Praskla asi, nebt vodárna velmi často čerpá ze studně, po dvou vteřinách. Děkuji za odpověď. |
 |
Pěstování nakladaček, 24.7.2010 mám letos takovou úrodu že nevím co s tím asi půjdu do trhu prodávat a přihnojuji jen skvašeným slepičincem 1x za 14dní a než je vysadím tak do jámy dám kus hnoje a přihrnu nic víc
a ne tam dávat samou chemii a jen zase chemii jako pisatel... celý příspěvek > |
 |