|
Očkování, 19.9.2014 A jak je to s tou psinkou? Musí se očkovat každý rok? |
 |
Očkování, 19.9.2014 Dobrý den, nevyznám se v očkování psů. Máme 4 letého švýcarského ovčáka, se kterým chodíme 1x ročně na očkování na veterinu. Vím, že se musí očkovat proti vzteklině a psince. Je nutné očkovat opravdu každý rok? Do vesnice jezdí veterinář a očkuje psy... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Červivost švestek, 24.8.2014 Děkuji za rady, chtěla jsem se vyhnout chemii, ale poznala jsem, že to bez ní nepůjde. Příští rok použiju Calypso a uvidíme. |
 |
Červivost švestek, 23.8.2014 Na tu slivovici jsme taky mysleli. Stříkali jsme v červnu, tuším se to jmenovalo Natur..Rock., nějaký přírodní postřik bez chemie. Ale jiný druh švestek i ryngle máme bez červů - ošetřený stejně.
|
 |
Červivost švestek, 22.8.2014 Letos je opravdu bohatá úroda. Už na jaře jsme se těšili, když jsme viděli množství plodů. Letos poprvé jsme postříkali proti červivosti a jsou červivé skoro všechny. Plody jsou krásné, velké, ale k ničemu. Poraďte, jak ošetřit stromy pro příští... celý příspěvek > |
 |
Zachráníme ji?, 17.8.2014  Fotka kmene. |
 |
Zachráníme ji?, 17.8.2014  Tak takhle vypadá meruňka po měsíci. 1 větem jsem již musela uřezat, protože byla zkroucená. Celý střed stromu, který se mi před měsícem zdál světlejší a listy trochu svinuté, je teď ještě horší. Dokonce opadly konce větví. Přotom okolní větve stromu... celý příspěvek > |
 |
Je to vůbec meruňka?, 15.7.2014 Všem děkuji za názory. Rozhodla jsem se, že ji nechám a budu se snažit vypěstovat hezkou korunu. |
 |
Je to vůbec meruňka?, 15.7.2014  Druhá fotka. |
 |
Je to vůbec meruňka?, 15.7.2014  Znovu reaguji na to místo štěpování. Nejsem zahradník a vůbec se v tom nevyznám. Znovu jsem udělala fotky celého stromku. Není náhodou místo štěpování dole asi 20 cm nad zemí? To by pak ty větve rostly nad roubem nebo se pletu? |
 |
|
 |
Žloutnutí mladých konců větviček u borovice, 14.7.2014 Díky za informaci, suché konce šly dobře ulomit. Nenašla jsem žádného škůdce, ale borovici jsem postříkala Decisem.
|
 |
Zachráníme ji?, 14.7.2014 Je pravda, že ty listy byly stejně svinuté i před týdnem, když jsem si jich všimla a jsou trochu světlejší než ostatní. |
 |
Zachráníme ji?, 14.7.2014 Vždyť ty listy vlevo dole jsou úplně jiné než na fotce vpravo nahoře. |
 |
Je to vůbec meruňka?, 14.7.2014 Děkuji za rady, takže ji asi vykopeme a příští rok koupíme novou. |
 |
Žloutnutí mladých konců větviček u borovice, 14.7.2014  A ještě druhá fotka. |
 |