Příspěvky uživatele - 219.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Máte někdo zkušenosti se sousedem který nesnáší psy?, 19.6.2013
To je opravdu správná připomínka, já teda vždy nosím sáčky na psí bobky raději dva. A sbírám i pod křovím, tam totiž moje holka kadí nejraději. :-) Sbírat na zahradě by bylo jednodušší. Ale psí exkrementy jiných psů se válí po trávnících a často i... celý příspěvek >
Máte někdo zkušenosti se sousedem který nesnáší psy?, 17.6.2013
Děkuji za Váš příspěvek. Já do práce nechodím, jsem už v důchodu. Pes je zvyklý být pořád se mnou. Chodíme hodně mimo zahradu na procházky, když se vrátíme většinou spí doma. Občas musím dojít na nákup, to ho ale zavřu doma a není to na dlouho. Tam... celý příspěvek >
Máte někdo zkušenosti se sousedem který nesnáší psy?, 11.6.2013
A děkuji Vám všem kdo jste tady něčím přispěli. Právě jsem našla v jiné diskuzi že i kdyby pes štěkal vytrvale celý den, žádný nikdy nepřekročí decibely povolené v době mimo noční klid.  Nezvládne to ani několik Německých ovčáků štěkajících... celý příspěvek >
Línání pejska, 11.6.2013
S tímhle názorem naprosto souhlasím, když je vajec nadbytek tak proč je nedat psovi. Neublíží, ale ani nevyřeší žádné nemoci. Taky se mi líbí že neokřikujete psa když hlídá, je to přirozené. Přeji Vám do budoucna žádné, nebo tolerantní sousedy :-)... celý příspěvek >
Děkuji Vám pane Jirko, jsem ráda že se ozval někdo kdo opravdu psům rozumí. Ven s fenečkou samozřejmě chodím 4x denně, jedna z procházek je asi 1,5 hod. do lesa. Tam se vylítá, ale vůbec neštěká. Snažím se jí nyní odnaučit štěknout si na zahradě, ale... celý příspěvek >
V tom máte pravdu, děkuji.
Máte někdo zkušenosti se sousedem který nesnáší psy?, 10.6.2013
Děkuji i za tento příspěvek i když vůbec nechápu o čem mluvíte. Věřím že znáte nervního psa který stále nepříčetně štěká, to ale vůbec není náš případ. Jsem celý den doma a slyším dobře, nepřeslechla bych že mi pes venku štěká. Udělá to jen párkrát... celý příspěvek >
Máte někdo zkušenosti se sousedem který nesnáší psy?, 10.6.2013
Děkuji za reakci. Máte správný názor, ale s buchtou bohužel neuspěji, soused by se jistě bál že ho chci otrávit :-) Můj pes opravdu štěká jen krátce, okřikuji ho okamžitě. On totiž štěká jen když vyjdu na zahradu, mám dojem že chce ukázat že dobře... celý příspěvek >
Máte někdo zkušenosti se sousedem který nesnáší psy?, 10.6.2013 Obsahuje fotku
Podotýkám že bydlím v rodinném domku a můj pes nikdy neruší v době nočního klidu. Přez den je ale hodně na zahradě, tam si hlídá teritorium a občas zaštěká na kolemjdoucí. Je to velmi přátelský pes, má rád lidi, ale tak 3x až 4x za den se stane že... celý příspěvek >
Línání pejska, 10.6.2013
Já si nemyslím že ztráta srsti je stářím, vídám i 15ti leté pejsky nádherně osrstěné. Bývá to většinou nevyváženou nebo nevhodnou stravou. Často stačí vyměnit značku granulí za kvalitnější nebo hypoalergení a už po 14 dnech poznáte výraznou změnu.... celý příspěvek >
Nevíte někdo co je to za dřevinu?, 18.3.2013
 Máte pravdu. Moc děkuji.
Nevíte někdo co je to za dřevinu?, 18.3.2013 Obsahuje fotku
Je to silný keř a kvete již nyní.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika