|
Příspěvky uživatele - 147.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plašič na špačky a jiné ptáky, 10.2.2010 boudu špačkovi nebo důlní sirénu a časovač, ale sousedí vás budou milovat |  | Zlte paradajky, 10.2.2010 tak to v zemi ještě přisypeš a nadstavíš gumovou zkruží? |  |
|  | Výběr tlakové myčky, 10.2.2010 jak jsem psal, taky nebyl čas, ale s tím maximálním tlakem bych se bál, že si zloupu na autě lak, z blízka by to bylo reálné, otci jsem ojel motorku a špice zůstaly bez chromu, byly sice starší, ale předci odzkoušet, než něco provrtáte, bacha i na... celý příspěvek > |  | Výběr tlakové myčky, 10.2.2010 mám Karcher K3.80 md, neměl jsem s tím moc času to před zimou vyzkoušet, ale starý chodník se loupal jak by byl z papíru a mech z eternitu jak nic.mám tam jednu přímou a jednu rotační trysku, co se točí proud vody, jedna jde regulovat, pak jsem... celý příspěvek > |  | Jak uchovávat klobásy?, 7.2.2010 není co řešit, kolik sníš během dvou týdnů, tak do studeného špajzu a v době mrazáků, do mrazáku |  | Motorek na gril, 3.2.2010 jestli seženeš převodovku, tak to stačí, jinak záleží jak často a jak namáhané to bude, jinak viděl jsem supr stroj z nerezu a motor do toho určitě zaslouží profi a nekazit dojemm řetězem z kola a stěračovým motorem, ale kapotáž to spraví |  | Pumpa cerpajuca obomi smermi, 2.2.2010 a naco to bude, může být klapa a dva čerpadla paralelně k sobě, ale opačným směrem |  | Pumpa cerpajuca obomi smermi, 2.2.2010 jsou, rotační nebo odstředivé, taky na principu mačkání hadice svinuté do kruhu pomocí ložiska |  | Houby z lesa na zahrade, 2.2.2010 máme na zahradě modříny a sklízíme klouzky, sem tam zajíčky, odřezky tam hážeme taky |  | A až Z o uzení, 28.1.2010 takže kolem 80 st.C a za hodinku by mohly být, dík za náměty, i s tím víkem je to chytré |  |
|  | Pílenie ladu motorovou pilou, 28.1.2010 to já vím, že pro okysličení... já to bral z pohledu ryby, že poodpluje jinam a tam kyslík nebude |  | Pílenie ladu motorovou pilou, 27.1.2010 ryby chrápou u dna a řezání je utčitě probere a pár na to určitě uhyne, poodplují jinde a tam uhynou na zimu nebo na nedostatek kyslíku,...olej rostlinný... rukavice a na ně gumové a gumovou zástěru |  | A až Z o uzení, 27.1.2010 nikdy jsem nedouďoval koupené klobásky nebo párečky, máte někdo zkušenosti?..čeká mě akce pro 100-200 lidí a nevím, za jak dlouho se ohřejí už hotové klobásky... máte tip?skládaná udírna 1*1 metr a přívod kouře lze regulovat složením rour1-2-3-4... celý příspěvek > |  | Jak velkou pastvinu pro kozu, 22.1.2010 jestli by se měly pást, tak bych viděl na kozu 10 árů, pokud vypasou, tak přikrmovat |  | NPK pod stromy, 21.1.2010 to je těžko, sypu to lopatkou na uhlí, tak 2 lopatky... cirka obrovské 4 hrsti na 4*4metry? |  |
 |
|
|
|