|
Příspěvky uživatele - 112.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vířivka, 2.1.2020 Dělá se i vířivka, která by ohřívala vodu na tolik, že by se v ní dalo koupat venku i v tomto počasí? |  | Jaký bazén zvolit, 10.12.2019 Něco takového by se mi právě hodilo, já jsem si dělal i zahradní posezení sám, které mám komplet dřevěné, tak bych uvítal dřevěný venek, a vnitřek z nerezi je určitě kvalitní.
|  |
|  | Jaký bazén zvolit, 8.12.2019 Kupoval jste si někdo na dvroke nebo do zahrady koupací sud? Jaké jsou Vaše zkušenosti? Dokážete mi prosím někdo poradit s výběrem? |  | Kupacia kada, 21.11.2019 Za 30 tisíc korun to je opravdu fajn cena, také by mne zajímalo, jak jste si to dělal? |  | Kupacia kada, 17.11.2019 Pořídil jste si někdo prosím koupací sud domů? Jaké jsou Vaše zkušenosti? Podle čeho takový sud vybírat? |  | Kokršpaněl - kolik se dožije?, 7.11.2019 Kde se dají prosím sehnat takové konzervy pouze s jedním proteinem? je to hodně drahé? proti klasické konzervě? |  | Kokršpaněl - kolik se dožije?, 5.11.2019 Jaké jsou Vaše zkušenosti s konzervami? můžete mi proadit, na co se soustředit? co by měla konzerva obsahovat? aby byla pro pejska zdravá? |  | Myš - jak se jí bavit?, 20.8.2019 Co to přesně je ten energy gel? S tou sádrou to se mi moc nelíbí, zase nepotřebuju je takhle trápit… |  | Myš - jak se jí bavit?, 10.8.2019 Zdravím, poradíte mi prosím, jak se zbavit myší ze zahrady? A také doma? |  | Gril Weber, 1.8.2019 Zdravím, vybírám si gril, chtěl bych opravdu kvalitní gril, kde bych pohostil celou rodinu, ale jsem dost omezený prostorem, na naší menší zahrádce. Poradíte mi někdo prosím? |  |
|  | Rotvajler, 20.7.2019 Poradíte mi prosím, jaké pamlsky jsou pro pejska nejlepší? ke cvičení? které jsou zdravé, a zároveň chutné? |  | Přechod z klasického grilu Weber na plynový?, 20.6.2019 Vyjížděcí gril? Něco takového se dělá? Kde bych to mohl sehnat? |  | Přechod z klasického grilu Weber na plynový?, 16.6.2019 Dobrý den, prosím který gril je nejlepší na menší zahradu? Poradíte mi prosím? |  | Hlávkový salát - odolnost vůči mrazu, 20.5.2019 Ano, saláty, kedlubny, cukety, všechno jsem to měla ožrané nebo úplně pryč.. |  | Hlávkový salát - odolnost vůči mrazu, 15.5.2019 Holky pořídila jsem si před 3 lety zahrádku, a mám tam pořád spoustu slimáků, neřešila jste to některá? Jak se jich zbavit? Šetrně? |  |
 |
|
|
|