|
Příspěvky uživatele - 197.82
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Border terier, 15.6.2009 Dobrý den,
mě by zajímalo, jak je border terier aktivní a komunikativní. Jestli je to spíš samotář nebo společenskej pes. Na první pohled vypadají border teriéři dost pasivně.. |  | Kokršpaněl - kolik se dožije?, 15.6.2009  Můžete mi někdo prosím napsat, kolik let se dožil jeho kokršpaněl a jestli měl v pokročilém věku nějaké závažnější zdravotní problémy?
Díky za odpověď |  |
|  | Stromková růže - zazimování, 10.10.2006 U nás na zahradě to děláme tak, že se stromek opatrně ohne a korunka se zahrne zemí. Je to prý lepší, než růže obalovat papírem nebo textiliemi. |  | Kiwi - proč opadávají plody, 7.8.2006 Dobrý den,
"plody" opadaly zhruba týden po odkvětu, takže to asi byly neopylené květy - jak píšete.
Můžete mi ještě poradit, jak poznám, jestli je rostlina samčí nebo samičí? Rostlinu opačného pohlaví musím mít bezprostředně vedle... celý příspěvek > |  | Kiwi - proč opadávají plody, 31.7.2006 Dobrý den,
pěstuji na zahradě kiwi, z něhož mi opadaly všechny plody. Nevíte někdo, čím to může být? Díky Otylka |  | Curcuma, 8.6.2006 Zajímavé - kořeny vypadají jako zázvor. |  |
 |
|
|
|