Příspěvky uživatele - 197.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Border terier, 15.6.2009
Dobrý den, mě by zajímalo, jak je border terier aktivní a komunikativní. Jestli je to spíš samotář nebo společenskej pes. Na první pohled vypadají border teriéři dost pasivně..
Kokršpaněl - kolik se dožije?, 15.6.2009 Obsahuje fotku
Můžete mi někdo prosím napsat, kolik let se dožil jeho kokršpaněl a jestli měl v pokročilém věku nějaké závažnější zdravotní problémy? Díky za odpověď
Stromková růže - zazimování, 10.10.2006
U nás na zahradě to děláme tak, že se stromek opatrně ohne a korunka se zahrne zemí. Je to prý lepší, než růže obalovat papírem nebo textiliemi.
Kiwi - proč opadávají plody, 7.8.2006
Dobrý den, "plody" opadaly zhruba týden po odkvětu, takže to asi byly neopylené květy - jak píšete. Můžete mi ještě poradit, jak poznám, jestli je rostlina samčí nebo samičí? Rostlinu opačného pohlaví musím mít bezprostředně vedle... celý příspěvek >
Kiwi - proč opadávají plody, 31.7.2006
Dobrý den, pěstuji na zahradě kiwi, z něhož mi opadaly všechny plody. Nevíte někdo, čím to může být? Díky Otylka
Curcuma, 8.6.2006
Zajímavé - kořeny vypadají jako zázvor.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika