|
Copak je tohle? k cemu to slouzi?, 28.10.2011 Diky za vase odpovedi zitra zavolam zname ze se jiz zjistilo k cemu to je. jinak je to opravdu v tech osmihranech vcelku ale da se to pomerne jednoduse rozklepnout. J.K. |
 |
Copak je tohle? k cemu to slouzi?, 12.10.2011  Mohu se zeptat k cemu tohle slouzi nebo slouzilo?Znama to nasla pri vyklizeni spejcharu a rada by to osadila kvetinami
jsou to jakesi keramicke tvarovky |
 |
|
 |
Sekačka pro babičku, 11.7.2011 Takže stojím před následujícím rozhodnutím potřebujeme sekat kolem domu a kolem zahrádky trávu je to poměrně členitý né však kopcovitý terén nepotřebuji sekačku těžkou a ani elektrickou stačí mi nějaká menší, sekat se bude pravidelně a spíše jen... celý příspěvek > |
 |
Antištěk - máte zkušenost?, 13.11.2010 Souhlasím s Vaším názorem. Sousedův pes řve téměř celý den i noc a sousedi dělají mrtvého brouka. Prostě neslyší. Když jsme ale my řezali 6 hodin v jednom kuse dřevo - podotýkám pouze ve dne ne v noci, tak se jim to nelíbilo. Prý je to slyšet. Pila... celý příspěvek > |
 |
Antištěk - máte zkušenost?, 13.11.2010 Pod našimi okny mají sousedi psa, který štěká, a to nepřeháním, 20 hodin denně i v noci. Spaní máme dobré, ale to nás budí už rok. Se sousedem se samozřejmě nemůžeme domluvit. Zavřou ho do stodoly jen když jim přijede vnučka s miminem, aby jí... celý příspěvek > |
 |
Neznámá rostlina, 11.9.2010 může ho nechat přes zimu venku? |
 |
Neznámá rostlina, 11.9.2010 děkuji podívám se, oni toitž u toho měli lísteček s bletilla striata což je orchidej |
 |
Neznámá rostlina, 11.9.2010  ještě jedna fotka |
 |
Neznámá rostlina, 11.9.2010  dobrý den nevíte náhodou někdo co je toto za bahenní rostlinu? nemohu to nikde najít.děkuji všem |
 |
Jehlové ložisko na pístním čepu, 18.8.2010 ložiska s plastovou klecí byla sice pokud si dobře pamatuji na klice motoru motocyklu MZ 150 která jsem měnil kamarádovi ale pístní čep má poněkud vyšší teploty. J.K. |
 |
|
 |
Lepší křovinořez - který?, 16.7.2010 Používám stroj Husqvarna 333 R na stejné učely (+ vyžínání náletů do cca 3 cm průměru stačí trojzubý kotouč) na které ho potřebuje a je naprosto vyhovující nicméně dnes bych koupil spíše HQ 335 Rx který má nižší vibrace ale samozřejmě také neuděláte... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez HQ 333R motor se dusí a jde špatně do otáček, 1.5.2010 přesně stejný problém jsem měl se stejným strojem a bylo to přicpaný odvzdušňovací ventil ve víčku nádrže v záruce odstraněno ;).
J.K. |
 |
Prořezání chráněného stromu?, 10.4.2010 Takže po vašich reakcích jsem se rozhodl dopsat sem několik upřesnění nevím o nikom kdo by chtěl strom nějak brutálně prořezat nebo snad pokácet je to strom ke kterému má většina místních občanů velmi kladný vstah.Obecní zastupitelstvo již několikrát... celý příspěvek > |
 |
Prořezání chráněného stromu?, 8.4.2010 Prořezání chráněného stromu kdo ho muže provést a kdo ho zaplatí??U nás v obci je u hřibotova vemi stará lípa (250let) pozemek na kterém se nachází patří třem majitelům (dvoum osobám a pozemkovemu fondu) Lípa sice není prohlášena za památnou... celý příspěvek > |
 |
Půdní vrták Mountfield MTL 51 x Dolmar PD 520 x Stihl BT 121, 10.2.2010 Tak a teď nevím jestlim je těch 56 cm myšleno na muj příspěvek ale našel jsem že tyhle vrtáky u mnou výše uvedených strojů jsou délky 700mm a krom toho je pro mne nejmenší problém je prodloužit na délku kterou budu potřebovat a budu dělat díry... celý příspěvek > |
 |