|
Lilie - doprovodné rostliny, 27.10.2011  lilie, černuchy.krásenky |
 |
Lilie - doprovodné rostliny, 27.10.2011  U lilií vypadá také zajímavě trvalka-Oměj |
 |
|
 |
Lilie - doprovodné rostliny, 27.10.2011 Měla jsem mezi liliemi letničku -černuchu damašskou/Nigella damascena/ je to květinka s modrými, bílými i růžovými květy.listy má jemné koprovité po odkvětu vyvoří zajímavé tobolky, které se hodí do suchých vazeb, množí se i... celý příspěvek > |
 |
Kvetla Vám letos hortenzie?, 8.10.2011 já také obsypávám listím i dovnitř hortenzie a na jaře dám rašelinu a hnojivo na modré hortenzie |
 |
Kvetla Vám letos hortenzie?, 8.10.2011 mám je 10 let a vyrostly taky z malých nařízkovaných mrňousků a každým rokem přibývalo květů a mám z nich také větší radost než kdybych si koupila rovnou velké kvetoucí keře |
 |
Kvetla Vám letos hortenzie?, 8.10.2011  Hortenzie mi kvetou krásně kadý rok bydlím 300 m nad mořem.jJeště jednu zahrádku mám u chalupy na vrchovině tam jsou zimy drsnější a tam mám na hortenzii málo květů většina větviček pomrzne sice obrazí ale to už nevykvete, kvetou opravdu... celý příspěvek > |
 |
Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 5.10.2011 Každý desátý den je zaliju druhý den vodu která se nevsákla vyliju do zálivky přídávám hnojivo na orchideje |
 |
Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 5.10.2011  tahle mi dělají radost moje orchideje |
 |
Jaký druh orchidey?, 5.10.2011 myslím, že to je Miltonia |
 |
Fuksie / Fuchsie, 17.8.2011  takové krásné fuchsie byly letos v Telči |
 |
|
 |
Pěstování lilií, 18.7.2011  lilie pěstuji už několik let v normální zemině jen jsem přidala rašelinu a zjara obsypu cereritem, Odolnější jsou asijské.ale i některé orientální se mi daří -mají nádhernou vúni. |
 |
Sundavillea Red - pěstování, 30.6.2011 koupila jsem si ji minulý měsíc asi 20 cm již kvetoucí, květy opadaly 14 dní "stála" nyní začala růst a nasadila poupata a už se vzpamatovala ze změny (skleník...- moje zahrádka) |
 |
Které květiny slimákům nechutnají, 29.6.2011 Listy z clematisů ne, ale květy my okousaly |
 |
Netřesk, 22.6.2011 netřesky |
 |
Netřesk, 22.6.2011  Netřesky dobře rostou i v nádobách |
 |