|
Příspěvky uživatele - 53.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna LC53e - zkušenosti?, 28.5.2012 Původnímu tazateli již sice svým příspěvkem nepomůžu, ale třeba se budou o LC53e zajímat další mejitelé zahrad a tak i já přidám něco ze svých zkušeností. Tuto sekačku jsem si pořídil letos, neboť se mi rozpadala 7let stará od Mountf. Mám velmi... celý příspěvek > |  | Jabloně do podhůří Krušných hor, 21.10.2010 Dobrý den, zakládám novou ovocnou zahradu cca 500m.n.m. miluji jablka doporučí mi někdo vhodnou a dobrou odrůdu, která by v této oblasti dozrála, tak abych mohla mít jablka na uskladnění.?Děkuji za cenné rady. |  |
|  | Antištěk - máte zkušenost?, 17.4.2010 rada schovat před sousedem, antištěk neni zadarmo je fakt super. Já mám problém z opačné strany. Mám psa NO, mezi mým a sousedový domem je jen můj 4metrový dvorek. Soused směrem na můj dvůr má několik oken, z jedno z těchto oken mého psa jako štěně... celý příspěvek > |  | Begonie, 17.4.2009 Milé pěstitelky begonií poraďte prosím. Zakoupila jsem před více než měsícem hlízy převislých i velkokvětých begonií. Po vyrašení jsem je zasadila do substrátu ale zdá se mi, že se nic neděje. Narašené hlízy zůstaly tak jak jsem je zasadila.... celý příspěvek > |  | Nemocný ořešák, 21.7.2008 Připojuji se k žádosti o radu, přesně toto mám na svém stromě také. Ovšem v mém případě je to stromek mladý, eště neplodil. kromě těchto deformací listů vypadá zcela zdravý a roste bez problémů. děkuji Tomáš |  |
 |
|
|
|