|
Ježek - co dělat, aby k nám přestal v noci chodit, 27.4.2020 Ano, kočka ho ignoruje. Ta naše se ale napřed popíchala, zkoušela ho tlapkou. Po té zkušenosti si ho už nevšímá. |
 |
Znáte dlažbu z kamínků a pryskyřice?, 28.8.2017 Tak předně: kamenný koberec by měl pokládat někdo, kdo tomu opravdu rozumí. Ono se pak může klidně za rok stát, že budete muset najít odborníka na znovu udělání koberce, protože špatnou pokládkou koberec nebude takový, jaký by měl být. Další věcí je... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Doma dělané filtrace, 28.7.2017 No osobně jsem radši koupil rovnou hotový filtr. Máme teď doma filtr značky Berkey a zatím dobrý. |
 |
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 23.6.2017 My sušíme v sušičce Yden a maximální spokojenost. |
 |
Znáte dlažbu z kamínků a pryskyřice?, 9.4.2017 Ano, tuto dlažbu - kamennou, máme kolem domu. Je fakt skvělá - nerozpaluje se, nezůstává na ní voda.
|
 |
Voda je cítit až z kohoutku, 13.11.2016 Doporučuju filtr Berkey. Jednoduše odstraní bakterie a viry z vody. |
 |
Výroba domácího sýra, 26.9.2016 a máte doma někdo fermentor? právě nad ním uvažuju, že by usnadnil práci. Našla jsem teď moc pěkný fermentor kuvings. Má někdo? |
 |
Voda ze studny je cítit, 28.8.2016 Opravdu lepší jsou speciální filtry. Viz např. Berkey |
 |
Kvalitní kamínky do kočičího WC, 15.8.2016 Tak já jsem taky toho vyzkoušela hodně. Nakonec jsem přešla na jiný typ záchůdku - pořídila jsem sice dražší, ale za to kvalitnější automatický záchod Catgenie. Mohu jen doporučit. |
 |
Vcelarstvi, 28.2.2016 Tak varroa je hrozné svinstvo. Já osobně s ní mám zkušenosti. A musí se zkoušet fakt všechno. Nakonec zabral až Thymovar. |
 |
|
 |
Stihl MS 461, 26.6.2014 dobry den mohu se zeptat jaky jste resil problem s mazanim mam 441 a malo maze na retez nastaveno na max hadicka i o krozek a snek novy olej ok..diky za info, radu |
 |
Docasna ochrana proti okusu?, 25.5.2014 Nastříhané chlupy ovcí navěsit na rostliny, nám to fungovalo proti okusu srn. |
 |
Ms 441, 17.3.2014 jeste jestli se mohu zeptat vas ci nekoho jineho jakou funkci plni "perko" na snekovem kole olejoveho cerpadla |
 |
Ms 441, 16.3.2014 velice dekuji pomohl jste mi moc |
 |
Ms 441, 16.3.2014 dobry den nemate nekdo rozkres nahradnich dilu na tuto pilu nebo part list ci jak se tomu dnes rika ¨dekuji mam tam par nesrovnalosti tak bych se stimto jich mohl dohledat |
 |