Příspěvky uživatele - 126.112

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Společný chov slepic a kachen, 27.9.2009
Takhle pěkně nám zdrhly pěkně vykrmené divoké kachny, na podzim. Dlouho jsme si říkali, že je třeba ostříhat křídla, až bylo pozdě
Jak moc škodí kozy na zahradě?, 25.9.2009
Řešením by mohli být ovce, ne? Ty snad stromky neokusují, nebo také?
Slepice a trávnatý výběh, 21.9.2009
Jestli není jednoduší vzít občas srp nebo kosu a nasekat slepicím trávu a kopřivy. Jinak pokud ne, zřejmě by pomohla nějaká rohož, aby slepice neudělali ve výběhu bláto, jak to většinou dopadne, pak by tam mohla prorůstat tráva.
Kocour cestovatel, 10.9.2009
Moc pěkný kočiny a pesan, super.
Vajíčka, 20.8.2009
Velmi důležité je slepice obnovovat. Děláte to. My kdybysme každý rok nekoupili deset kuřat a nevyřadili deset nejstarších slepic, tak bysme měli také málo vajíček. Jeden rok jsme to neudělali a bylo to hodně znát.
Jak na to?, 6.8.2009
Dobrý den, jen ohledně vody, jeden kamarád má velkou nádrž, asi metr kubický, zakopanou v zemi. Voda se tam nekazí a pumpuje z ní ruční pumpou pro ovce, občas do ní naveze.
Podložka pro psa, 28.7.2009
Táta dává loveckému psovi do boudy slámu, prý se to tak dělává. Nějaká matrace by asi nebyla špatná, ale zřejmě by všechno zlikvidoval, nemáte někdo zkušenosti? Také by nám to helplo. Dík.
Co je to za brouka?, 27.7.2009
Dobrý den, děkuji moc za tip, nějaký potemník to zřejmě bude, začal jsem hledat na internetu a našel jsem tohle http://www.skudci.com/potemnik-moucny http://www.skudci.com/files/potemnik-2.jpg Je mu docela podobný, kdoví jestli to není on.... celý příspěvek >
Sezóna 2009, 21.7.2009
Dobrý den, kolik máte letos medu? Myslíte si, že ještě něco přinesou? Z řepky jsme měly poměrně dost, teď je to naprd, je tam pár plástů.
Divoká prasata - ustájení, 20.7.2009 Obsahuje fotku
Včera jsem u známých viděl křížence vietnamského a divokého prasete, je to pěkný , netušil jsem, že něco podobného existuje. Mladý od tohoto křížence jsou pak více podobný vietnamskému nebo divokému praseti.
Divoká prasata - ustájení, 17.7.2009
Když jsem četl diskuzi o vietnamském praseti, chtěl bych se zmínit, že mám několik známých, kteří doma chovají divoká prasata. To mase je také vynikající, jednou jsme jej grilovali a bylo to nepřekonatelné. Problémem ale je, že pro ustájení divokých... celý příspěvek >
Co je to za brouka?, 15.7.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, potřeboval bych zjistit co je za brouka na fotografiích, bohužel se mi to zatím nepovedlo. Několik exemplářů jsem odchytil u nás v podkroví, netuším odkud se berou, potřeboval bych to vyzkoumat. Díky moc.
Volně stojící holubník na sloupu, 30.6.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych si pořídit volně stojící holubník na sloupu. Zřejmě bych si ho nechal udělat u nějakého truhláře, protože se mi nepodařilo na internetu žádné najít, kde bych to mohl koupit také netuším. Jsou nějaké nejvhodnější rozměry... celý příspěvek >
Kočka a mléko?, 25.6.2009
U nás teda bývala vždycky kravka, tak se kočkám mléko dávalo. Spíše ze zvyku jim ho kupujeme i nyní a mají ho moc rády, hlavně ty starší, skoro bezzubé Průjem z něho nemají. Ale je pravda, že mléko by nepotřebovali, granule aj. by jim mělo... celý příspěvek >
Kolena bez chlupů, 19.6.2009
Díky moc za zkušenosti. Spal na slámě, bohužel cokoliv co má v boudě roztrhá. Zkusíme něco vymyslet.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika