|
Příspěvky uživatele - 153.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mlok?, 12.9.2010 Je to určitě mlok. Čolek vypadá jinak. |  | Choroba josty?, 12.9.2010  Prosím o radu, co to může být na listech? |  |
|  | Jak se jmenují tto rostliny?, 12.9.2010  Prosím u určení názvu rostlin, nevím jestli jsou to nějaké trvalky nebo plevel. Díky předem. |  | Kdy ostříhat bylinné pivoňky?, 12.9.2010 Prosím o radu, kdy je nelépe ostříhat. Moje maminka je stříhala v srpnu, tchyně je stříhá v říjnu. Ovlivní to nějak kveteni v příštím roce? |  | Jak ostříhat tuto jabloň?, 11.9.2010  Má spoustu slabých vyholených větviček, hlavně v horní části. Díky předem za rady. |  | Nemocný ibišek?, 11.9.2010  Prodím o radu, co s Ibiškem, je už několik let starý, ale letos je takový málo olistěný a sice má spoustu poupat, ale některé vůbec nevykvetou, některé tak napůl a hned uvadnou. Žádná viditelná choroba nebo škůdce na něm není. |  | Jak na žáby ve skalce, 30.8.2010 Proboha, vy nemáte v okruhu několika kilometrů žádný rybník, potok nebo řeku? To se mi tedy fakt nechce věřit. Já tedy opravdu nechápu, proč je pro některé lidi všechno takový problém. Koupím si rukavice, posbírám do kbelíku s víkem, odvezu, vypustím... celý příspěvek > |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 29.8.2010 Taky jsem jí letos zasadila, má už několik metrů, několik lvětů, ale plod žádný. Obávám se, že už letos ani nebude.:-( |  | Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 28.8.2010 Ferdo a vám ta jablka neshnijí? Mně tedy začínají hnít po opadu a je to po čase dost velký zápach, neumím si představit, že bych je tam nechávala do zimy. |  |
 |
|
|
|