Příspěvky uživatele - 193.185

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Otevírání - zavíraní dvířek kurníku, 30.10.2014
a co když nemám možnost připojení elektřiny, lze otevírání vyřešit třeba přes vyřazenou autobaterii???
Vodní želva - zazimování, 3.10.2013
Dobrý den, prosím poraďte mi. Potřebuji zazimovat vodní želvu. Zatím ji mám v mělkém zahradním jezírku to v zimě ale zamrzne tak potřebuji želvu zazimovat. Nevím ale jak. Mám ji dát do nějaké nádoby s vodou třeba do garáže, kde bude kolem 8°C... celý příspěvek >
Želvička - nalezenec, 17.9.2013
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné želvu nádhernou zazimovat na sucho tzn. v nějaké bedně s vlhkým listím nebo novinama a dát bednu do sklepa nebo na půdu?
Želvička - nalezenec, 26.6.2013
Děkuji za radu. Ještě bych se chtěla zeptat, od kdy do kdy máte želvičky venku (kdy je necháte zazimovat a kdy je na jaře zas dáváte ven?) Nevadí želvě deštivé počasí a chladno jako je např. dnes?
Odpuzovač psů, 29.5.2013
Ocet určitě vyzkouším, díky za radu. Soused je tam nevodí, jsou tak naučení. Máme totiž postavený nový domek, dříve tam bývalo pole a psi na to místo zřejmě byli naučení chodit. Sama jsem psa pozorovala, přiběhne, rozhlédne se jestli ho nikdo nevidí,... celý příspěvek >
Odpuzovač psů, 28.5.2013
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s odpuzovačem psů BROS? Sousedovic psi nám chodí "dělat hromádky" přímo před naše vrátka. Na internetu jsem našla odpuzovač psů BROS, chtěla jsem se zeptat jestli s tím máte někdo zkušenosti, nebo jestli by... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika