Příspěvky uživatele - 160.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Balkonovky - od 14. hod ve stínu - jaké?, 25.2.2012
Begonie urcite ne!!! Jsou to kvetiny, které miluji pozdní sluníčko, na jiných místech je jejich květenství méně než poloviční. Tohle je častá chyba při pěstování begonii. Doporučuji novější druhy fuchsii, mají radi ranni sluníčko a snesou i poměrně... celý příspěvek >
Čerpadlo nebo automat nebo vodárnu, 14.1.2011
Dobrý den, máte někdo nějaký další poznatek... zajímal by mě ten automat jak to funguje.díky
Čerpadlo nebo automat nebo vodárnu, 26.12.2010
Dobrý den, děkuji za reakci.Ano přiznávám, že máte pravdu, ale vzhledem k tomu, že soused má vedle mě studnu vykopanou cca 3m do hloubky a i když bylo sucho, voda stále byla. Vrstevnice jdou z obou polí směrem k místu kde máme ty studny a vody je... celý příspěvek >
Dotaz k roubování, 7.4.2010
Pane Vysloužil, děkuji za radu. Pokud se mi tedy některé rouby ujmou, tak u nich PVC pásku odstraním. Jinak co se týká těch podnoží, tak kromě kořenových výmladků mezi nimi budou určitě i ty které vyrostly z pecek (rostly dále od starších... celý příspěvek >
Dotaz k roubování, 6.4.2010
Letos jsem na zahradě narouboval několik meruněk na švestkové a myrobalánové podnože –výmladky u starších stromků. Část jsem rouboval koncem února (do rozštěpu), ostatní teď na začátku dubna (za kůru). V obou případech jsem rouby zavázal... celý příspěvek >
Vodní želva v zahradním jezírku, 10.8.2009
Zdravím chovatele vodních želv nádherných, my jsme pořídily synovi k narozeninám dvě želvy nádherný(dvě aby jim nebylo smutno).Máme je šestým rokem doma v akvárku.Na jaře se manžel rozhodl, že jim dopřejeme sluníčka a trochu přírody.Já je do té doby... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika