|
Příspěvky uživatele - 242.174
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak a kdy zastřihnout křídla, 16.3.2012 Dobrý den, jako začátečníka i mě zajímá jak je to se zastřiháváním křídel. Doufám, že nám někdo poradí. Děkuji Alena |  | Zalievať a rosiť?, 30.10.2011 Mám čerstvo zakorenené kiwi v kvetináčoch umiestnené v nevykurovanej miestnosti, kde teplota neklesá bod bod mrazu. Mám ho rosiť a zalievať pokým má listy, alebo ho už nechať len málo vlhké až do jari? Bojím sa, aby nevyhnilo. |  |
|  | Jezírko - co dělat v případě dlouhodobějšího výpadku el. proudu?, 27.8.2011 Ví někdo, kde konkrétně se dá tuhý kysličník koupit? Na webu ho nikdo nenabízí... |  | Destilační přístroj, 12.6.2011 Ježišikriste to snad ne! Nevyrábějte prosím patok pálením z cukru který budete "vylepšovat" přidáváním dalšího svinstva. S dávkováním glucerinu můžu poradit jediné - nedávejte žádný. |  | Naklánění jabloní, 12.6.2011 Uff - stydím se. Jsem taky technik (i když jenom "blbý chemik"). Vůbec mne nenapadlo že na zahradě a v přírodě vůbec se něco měří na milimetry.
Larseny - to je "lidový" výraz pro mohutné ocelové profily které se strojně vrážejí třeba 10 metrů do... celý příspěvek > |  | Sukulent - o jaký druh se jedná?, 7.6.2011  Potřebovala bych poradit ohledně sukulentu, který jsem loni dostala od známé. Nevím o jaký druh jde, na květináčku nebyl štítek. Letos mi po přesazení vyrašil na sukulentu buď nový malý, nebo je to květ, to já nevím. Prosím o jakoukoli radu, pokud se... celý příspěvek > |  | Chlebovník - Artocarpus heterophyllus Lamk, 5.6.2011 Ja veru nič také nemám, ale vyzerá to zaujímvo. Mali ste na mysli Chlebovník (Artocarpus altilis) alebo Žakiu (Artocarpus heterophyllus)? Lebo v názve je napísané chlebovník ale latinským názvom máte nazvanú už spomínanú Žakiu (teda podľa wikipedia... celý příspěvek > |  | Ananas, 5.6.2011 Mna by zas zaujimalo, ci sa da ananas vypestovat z tych malinkych semienok co su v plode. Dnes sme si ananas naporcovali a tam som ich zopar nasiel. Korienky na ruzici uz boli, co ma zaujalo, a tak mam zaistene (z urcitej casti), ze aj bude rast.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|