Příspěvky uživatele - 117.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou odrůdu na Chomutovsko, 22.8.2012
Jojo přesně tam to je. No s půdou bych až takový problém neviděl, protože ty drny chci vyrvat a navést tam zeminu a písek. Na stromy udělám velké díry nasypu tam tuhle promíchanou zenimu. Na tom co tam je nemůže pořádně nic růst. Půda je cihlově... celý příspěvek >
Jakou odrůdu na Chomutovsko, 21.8.2012
Na Filipových rybnících, jsou tam celkem nově... necelé dva roky. Asi to také koupím na netu a bude to.
Jakou odrůdu na Chomutovsko, 12.8.2012
Děkuji za pomoc, uvidíme no. Raději bych si vybral osobně, přes ten internet člověk neví co mu přijde. Stejně nakonec budu muset věřit lidem v Údlicích nebo tady v Jirkově. :-)
Jakou odrůdu na Chomutovsko, 12.8.2012
No tak to jste mne moc nepotěšil. Nenapadá mě tedy vůbec kam jinam jít, kde je nějaká větší prodejna kde mají výběr tady v okolí. Problém je, že člověk neví co kupuje, když je to jenom ostříhanej pahejl :-/. A vypěstovat si to sám je také problém,... celý příspěvek >
Jakou odrůdu na Chomutovsko, 11.8.2012
Děkuji moc, do těch Údlic jezdím jestli máte na mysli to zahradnictví u sedmičky na Prahu. A se školkou v Jirkově máte zkušenosti?
Slepice - jaký druh?, 27.3.2012
Ještě pro upřesnění, ohrádka bude mít cca 1 m, tak aby to nebyli nějací sokoli :-D.
Slepice - jaký druh?, 27.3.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, také bych Vás požádal po radu jaký druh slepic si přídit. Chtěl bych je pouze na vajíčka. Kurník budu mít na zahradě podobný tomu co je na obrázku s tím, že když někdo bude na zahradě, tak se pustěj do ohrádky cca 4x4m. Zahrada není u... celý příspěvek >
Otevírání - zavíraní dvířek kurníku, 27.3.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, trochu mi nejde do hlavy, jak to automatický otevírání funguje v praxi. Otevření je v pohodě, ale to zavírání nevim nevim. Co když se slepice opozdí a dvířka se jí zavřou před zobákem :-). Také to teď řeším. Chci si na zahradě... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika