Příspěvky uživatele - 1.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak je to se zobáky u slepica a výška plotu?, 24.8.2012
mě tedy kurník na 15 slepic taky nepřijde jako nějak zvlášť malý, zejména, pokud většinu dne mají možnost trávit venku. Nicméně v otázce promrzání bych si už tak jistá nebyla, jako ideální řešení vidím vzít deset malých balíků slámy na poli a na zimu... celý příspěvek >
Výběh pro slepice, 23.6.2012
i když jim budete házet trávu nedláždila bych celé... pro slepice je přirozené hrabání a v nějakém koutě výběhu se budou určitě rády i popelit... hrabe a nahází na sebe spoustu hlíny a pak se oklepe :-).. to se na celodlažbě dělá špatně :-)..
Je možné dát slepice obskočit kohoutem někde v drůbežárně?, 30.3.2012
aha, děkuji, pochopila jsem to jako laik naprosto přesně. Šlo mi o tu lhůtu ner starší 14 ti dní ale myslela jsem že např. nemohou být starší jednoho dne. Děkuji za objasnění.
Je možné dát slepice obskočit kohoutem někde v drůbežárně?, 24.3.2012
dobrý den, technicky by mě zajímalo, když si vezmu vejce někde od souseda který má kohouta a tím pádem i oplodněná vajíčka, jak rychle je mám uložit do hnízda pod svoji kvočnu aby zárodky např. neprochladly?
Slepice - jaký druh?, 25.2.2012
také bych doporučila hybridy, jsou prvoplánově šlechtěné na vysokou snůšku. Hisex nebo již zmiňovaný Dominant. Hisexy mám a naprostá spokojenost, pokud prodejce uvádí 320 vajec na rok myslím, že bude mít pravdu.
Kdo mi zabíjí slepice?, 16.2.2012
železa a oka jsou zakázaná a nevhodná.. na druhou stranu si s jejich návodem poradí kdekdo, kdežto nastražit sklopec, ví-li dotyčný co to je :-) - je obtížnější :-)) chtělo by to trochu osvěty třeba od myslivců včetně ukázek... pak je tu ještě... celý příspěvek >
Slepice sedí nejí nepije - nevím co s ní je, 16.2.2012
asi tu dostanete nějaké dobré rady jak ji to rozmluvit, podle mě není nemocná ale prostě je to kvočna - tedy slepice snažící se vysedět potomstvo :-). nebo toho využijte, vemte někde u sousedů co mají kohouta vejce a na jaře můžete mít vlastní... celý příspěvek >
Dracaena massangeana, 20.1.2011 Obsahuje fotku
Zdarvíčko, tuto palmu jsem si koupila vloni v srpnu jako naprostý květinový laik. :) Mám ji u sebe v práci a daří se jí skvěle. Zatím jsem ji ani nijak nepřihnojovala. Denně ji rosím, nevím, jestli rosit častěji nebo to tak stačí. Některé listy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika