|
Příspěvky uživatele - 166.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Měkká skořápka na vejci, 29.8.2012 Zdravím, stává se to i mým sussexkám a myslím, že jak hodně snáší, nestačí si tvořit vápník na skořápku. Tak jim přidávám drcené skořápky a krmný vápenec. Ale jsem taky začátečník a ne odborník. Naštěstí vejíčko bez skořápky je opravdu jen málo kdy... celý příspěvek > |  | Slepice holokrčky, 15.8.2012 No pravda, kupovali jsme je začátkem dubna a byly cca 14 týdnů staré, takže je jim cca 9-10 měsíců a kohouta nemáme! |  |
|  | Fotky kurníku a slepic, 18.7.2012  Prosím o radu. Postavili jsme v dubnu voliéru pro slípky - máme jich 6. Celá voliéra má podlahové rozměry jen 1 x 3 metry. Občas slepičky k večeru pusím proběhnout na zahradu, ale jinak jsou zavřené. Kurníček je zateplený, na podlaze je dlažba, takže... celý příspěvek > |  | Dominant - ano nebo ne?, 18.7.2012 Zdravím, také jsme si pořídili první slepičky a to 3 leghornky a 3 sasexky a jsou v pohodě. Sasexky jsou větší a moc hezké, začaly snášet dříve, vajíčky mají větší, jinak snůška zatím stejná. |  | Nenesou, 11.6.2012 Zdravím všchny chovatele. I já děkuji za radu ohledně začátku snůšky. Jsem chovatel úplný začátečník, koupili jsme 3 sasexky a 3 leghonky. Před 2 týdny jsme měli první vajíčko - hnědé. Na bílé stále ještě čekáme. Z příspěvku usuzuji, že leghonky mají... celý příspěvek > |  | Křovinořezy Stiga, 26.6.2010 Mám křovinák STIGA SB 51 DS a je na uplně stejné urovni jak STIHL a na lepši jak HUSKA ten co mám mi stál 11400 jeto 2T 1,8Kw a seká vše co si umanu tak usekne bes problému já sem sním velmi spokojen, jeho koupí neprohloupíte, výroba Švédsko |  | Poradí mi někdo?, 17.10.2007 Moc děkuji všem za rady, na části zkusím ještě sít. Po travních kobercích se podívám, jsem z okresu Plzeň jih. Snad někam poblíž tahle vymoženost dorazila. Mirka. |  | Poradí mi někdo?, 14.10.2007 Moc děkuji za skvělou odpověď. Ráno jsme měli 2 st. pod nulou, jinovatka všude, takže dáme ty ornamenty . Přeji vám hezký den. |  | Poradí mi někdo?, 13.10.2007 Je možné ještě teď vysévat trávu? Dnes nám urovnali terén kolem RD navezenou ornicí a nechceme až do jara chodit po blátě. Na obalu od travního semene je doporučení, že se seje do poloviny září. Děkuji za rady. |  | Smil písečný, 4.9.2007 Věděl by někdo, kde by se dala sehnat sazenice Smilu písečného? Děkuji za rady. |  |
|  |
 |
|
|
|