Příspěvky uživatele - 166.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Měkká skořápka na vejci, 29.8.2012
Zdravím, stává se to i mým sussexkám a myslím, že jak hodně snáší, nestačí si tvořit vápník na skořápku. Tak jim přidávám drcené skořápky a krmný vápenec. Ale jsem taky začátečník a ne odborník. Naštěstí vejíčko bez skořápky je opravdu jen málo kdy... celý příspěvek >
Slepice holokrčky, 15.8.2012
No pravda, kupovali jsme je začátkem dubna a byly cca 14 týdnů staré, takže je jim cca 9-10 měsíců a kohouta nemáme!
Fotky kurníku a slepic, 18.7.2012 Obsahuje fotku
Prosím o radu. Postavili jsme v dubnu voliéru pro slípky - máme jich 6. Celá voliéra má podlahové rozměry jen 1 x 3 metry. Občas slepičky k večeru pusím proběhnout na zahradu, ale jinak jsou zavřené. Kurníček je zateplený, na podlaze je dlažba, takže... celý příspěvek >
Dominant - ano nebo ne?, 18.7.2012
Zdravím, také jsme si pořídili první slepičky a to 3 leghornky a 3 sasexky a jsou v pohodě. Sasexky jsou větší a moc hezké, začaly snášet dříve, vajíčky mají větší, jinak snůška zatím stejná.
Nenesou, 11.6.2012
Zdravím všchny chovatele. I já děkuji za radu ohledně začátku snůšky. Jsem chovatel úplný začátečník, koupili jsme 3 sasexky a 3 leghonky. Před 2 týdny jsme měli první vajíčko - hnědé. Na bílé stále ještě čekáme. Z příspěvku usuzuji, že leghonky mají... celý příspěvek >
Křovinořezy Stiga, 26.6.2010
Mám křovinák STIGA SB 51 DS a je na uplně stejné urovni jak STIHL a na lepši jak HUSKA ten co mám mi stál 11400 jeto 2T 1,8Kw a seká vše co si umanu tak usekne bes problému já sem sním velmi spokojen, jeho koupí neprohloupíte, výroba Švédsko
Poradí mi někdo?, 17.10.2007
Moc děkuji všem za rady, na části zkusím ještě sít. Po travních kobercích se podívám, jsem z okresu Plzeň jih. Snad někam poblíž tahle vymoženost dorazila. Mirka.
Poradí mi někdo?, 14.10.2007
Moc děkuji za skvělou odpověď. Ráno jsme měli 2 st. pod nulou, jinovatka všude, takže dáme ty ornamenty . Přeji vám hezký den.
Poradí mi někdo?, 13.10.2007
Je možné ještě teď  vysévat trávu? Dnes nám urovnali terén kolem RD navezenou ornicí a nechceme až do jara chodit po blátě. Na obalu od travního semene je doporučení, že se seje do poloviny září. Děkuji za rady.
Smil písečný, 4.9.2007
Věděl by někdo, kde by se dala sehnat sazenice Smilu písečného? Děkuji za rady.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika