|
Vietnamské prase - odchov selatek, 1.4.2013 pokud budou v ohrade tak je tam riziko male ale kdyz jsou hned vedle se v kotci na malem prostoru tak se nekdy stane ze se o selata nestara nevim cim to je asi nema ten potrebny klid choval jsem vetnamce dost dlouhou dobu a nemel jsem problemy ale... celý příspěvek > |
 |
Vietnamské prase - odchov selatek, 31.3.2013 stava se to pokud nechate v blizkosti kanecka i kdyz je ve vedlejsm kotci |
 |
|
 |
Studna - narážečka, 18.3.2013 vyhozene penize to urcite nebyly cena byla jen za to novodurovou trubku a namaha take ne byla hotova i s pripravou za jeden vikend a hlavne jsem mel vodu na zalevani malys se spinal vzdy po 30 min. na 5 min. a cerpal vodu do zasobni nadrze i v me... celý příspěvek > |
 |
Studna - narážečka, 18.3.2013 to nevim mam sni jen tuto jednu zkusenost a ve 4 metrech jsem narazil na tvrdou vrstvu asi skalu ale tam uz byla voda po cerpani malysem se pak voda ustalia asi na vysce 130 cm |
 |
Studna - narážečka, 18.3.2013 vytloukana studna se opravdu dela velmi snadno v jilovite zemine sam jsem ji delal i kdyz jen do 4 m a steny neodpadavaji protoze jsem ji hned pri hloubeni pazil novodurovou trubkou beranidlo jsem mel 100 mm a trubku 120 mm vznikly... celý příspěvek > |
 |
Trávník zničený divokými prasaty, 17.3.2013 na louce to prevlacim velkym traktorem a prevalcuju na podobne zahradce jsem to rucne vyhrabal odvozil na kompost a co se nezazelenalo tak jsem dosel je zapotrebi delat opatreni proti divocakum a take uplatnit skodu na zivotnim prostredi |
 |
Velikost pastvy pro vietnamské prasátko, 16.3.2013 moc krasna selatka zbarveni jak divocak me zase vysli z opacneho spojeni puntikate jako dalmatin mozna nekde najdu foto tak ho pridam |
 |
Velikost pastvy pro vietnamské prasátko, 16.3.2013 v teto dobe jz vetnamce nechovam ale byly casy kdy jsem se tomu dost venoval a meli jsme to tak ze byli ve vybehu asi 5 x6 m a travu jsme jim davali nasekanou zaroven i ruzne zbytky zeleniny a i z kuchyne pak take ovoce brambory dost jim chutnaly... celý příspěvek > |
 |
Zrezlé závitové tyče, 13.3.2013 vloudila se chyba spravne je resistin srouby namocene do resistinu pred montazi jdou velmi dobre povolit i po nekolika letech v nepriznivych podminkach nekdo tak osetruje i srouby kol u auta |
 |
Velikost pastvy pro vietnamské prasátko, 13.3.2013 tech 500 m bych rozdelil na polovinu aby stacilo dorustat a kazdych 14 dni nebo i za dele je prepoustet jinak to zlikviduji vse najednou |
 |
|
 |
Zrezlé závitové tyče, 13.3.2013 ja bych je ocistil dratakem pripadne projel ockem a natrel rezistinem |
 |
Akú pílu kúpiť, 10.3.2013 nejlepsi je vyzkouset jak padne do ruky vybirat jen z obrazku neni nejlepsi volba a take kazdy chvali tu svoji oblibenou znacku ja preferuju husgvarnu nebo stihl ale nezavrhuju ani partner ve vasem pripade se jedna spis o prilezitostne rezani zvolil... celý příspěvek > |
 |
Jak elegantne zacpat trubku pod tlakem, 8.2.2013 asi by to slo ucpat nafukovaci dusi do mice na hazenou ta se da koupit za 30 kc |
 |
Samice se nechtějí nechat připustit, 9.1.2013 u divoke zvere samice nejak poznaji ze bude hodne mrznout a tak se odmitaji parit aby porod vysel do priznivejsich podminek treba to plati i u kraliku nevim je to jen uvaha jinak se dava podestylka od samce k vyprovokovani rije |
 |
Poškozená fólie na fóliáku - jak ji opravit?, 2.1.2013 dejte si do vyhledavce Opravná lepící páska na foliovník |
 |